Janez Janša v parlamentu, Levici nalil čistega vina!

Predsednik vlade Janez Janša, slika UKOM

Levica v parlamentu še vedno “afne gunca” in se z vprašanji, ki jih postavljajo predsedniku vlade še bolj smeši. Tokrat Janšo obtožujejo vladanja z nasiljem.

Levica, ki je v parlamentu predvsem zato, da “pljuva” po vladi in predsedniku vlade, res nima kaj veliko za pokazati. Nasilni protesti pa so za njih očitno nekaj normalnega. Luka Mesec je tako Janši zastavil vprašanje glede, kot je dejal, “vladanja z nasiljem”.

A mu predsednik vlade Janez Janša ni ostal dolžan.  Odgovoril mu je, da v Sloveniji ni spirale nasilja, ampak spirala okužb. “Zaradi neodgovornega obnašanja, ki ga nista povzročili policija ali vlada, bomo ponovno prisiljeni uvajati ukrepe, ki ne bodo PCT-ukrepi, ampak ukrepi, ki bodo ponovno zapirali javno življenje in gospodarstvo,” je poudaril premier.

P.M.

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

4 komentarji

Dada 18. 10. 2021 - 8:54
Janši se je skisalo. Kritizirali so ga poleg tujih politikov tudi člani vlade. Zato naj se pokesa, premisli in odide v politično smetišče kamor spada. Bivši komunist se je boril proti komunizmu s komunističnimi metodami. SAMO POZABIL JE, DA KOMUNIZMA NI VEČ.
boter 18. 10. 2021 - 13:33
Danes so tebe levuharji določili za dežurnega?
Dada 18. 10. 2021 - 9:01
JANŠA NAJ NAJPREJ SEBI NALIJE VINA. USTAVNO SODIŠČE JE ŽE POVEDALO, DA JE VLADANJE Z ODLOKI NEUSTAVNO, SEDAJ ŠE ZADNJA PIKA O PROTIKORONI ZA JANŠO. Ustavno sodišče je z delno odločbo ugotovilo, da je v neskladju z ustavo ureditev, po kateri lahko minister za izobraževanje sam odredi izobraževanje na daljavo v osnovnih šolah in zavodih za otroke s posebnimi potrebami. DZ mora neskladje določbe, ki je zapisana v petem protikoronskem zakonu, odpraviti v dveh mesecih. Če ima Janša vest ( dvomimo ), hitro naj odide.
Dada 18. 10. 2021 - 9:06
Odbor za kulturo pozval k odvzemu statusa Društvu za promocijo tradicionalnih vrednot, JAO , JANŠA IN HOJS BOSTA JOKALA. NEONACISTI V RUMENIH JOPIČIH, NE BODO VEČ DOBILI DENARJA......
Dodaj komentar