Janša: “Žal mi je, da pri odpravljanju posledic poplav, nisem bil na več krajih!”

Janez Janše, zajem slike

Slovenija je na v teh dnevih po poplavah pokazala veliko srce. Še posebej, ker so številni prostovoljci pomagali prav vsakomur, ki je bil potreben pomoči in še pomagajo.

Pomemben del na terenu po Sloveniji pa predstavljajo tudi novinarji in novinarske ekipe številnih medijev, ki vsak dan poročajo o grozi, ki jo je doživela Slovenija in pogumu in velikem srcu vseh, ki nesebično pomagajo pri odpravi posledic.

“Hvala tudi vam, ker poročate o tej nesreči in tudi sami delate! Zato se tudi srečujemo. Žal mi je, da ne morem biti na več krajih,” pa je za Radio Ognjišče v petek v Strugah pri Lučah povedal Janez Janša

Dejal je, da so bili, vsaj prvi dnevi izredno težki, ampak slovenska solidarnost in sistem zaščite in reševanja se je izkazala. Kot je dejal nas sedaj čaka drugi del, to je obnova, kjer je potrebno organizirati pomoč in povedati ljudem ali bodo lahko še živeli na teh mestih ali ne. Dejal je tudi, da denažr ni glavni problem in da je denarja za obnovo dovolj.

Tudi naša ekipa je bila na terenu, v takrat še nedostopnem Žerjavu in Črni na Koroškem, kjer smo, z našim partnerjem Avtomobili PR, osebno prinesli ljudem potrebščine, katere ljudje najbolj potrebujejo.

Povezane objave

Danes praznujejo “smolčki”! Ljudje, ki imajo “pravi” rojstni dan, le na vsake štiri leta.

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

Bo preiskavo poslovanja Gen-I in Golobovega Star Solarja, zahteval državni svet?

1 komentar

Metod Kvargl 17. 08. 2023 - 1:18
Na večih krajih je več kamer....
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več