Jaša Jenull je spet packal po Ljubljani. Tokrat pred ministrstvom za zdravje

Jaša Jenull je spet v akciji. Tokrat protestira kar proti svoji vladi. Njegovi skrajni levičarji, so tokrat packali po ministrstvu za zdravje.

 

Očitno ima Jaša Jenull veliko prostega časa za zganjanje neumnosti. Po tem, ko je na volitvah zmagal (njegov) Golob, mu je očitno postalo dolgčas in se je odločil, da bo spet malo packal po Ljubljani. Tokrat je uspel prepričati nekaj 10 privržencev, med njimi že znane obraze iz levičarskih pohodov, da so popackali ministrstvo za zdravje. Seveda je bil shod tudi tokrat neprijavljen.

 

Očitno se Jenull spozna na vse, ne samo na packanje in razgrajanje  in je z iniciativo Glas ljudstva pripravil novelo zakona o nujnih ukrepih za zagotovitev stabilnosti zdravstvenega sistema. A so se ga, res neverjetno, ustrašili v koaliciji in  napovedali, da bodo nekatere predlagane rešitve vključili v spremembe treh sistemskih zakonov, ki jih pripravlja ministrstvo za zdravje.

 

No roko na srce, od kod Jenullu znanje o zdravstveni reformi? Sicer pa malo slabe reklamice Golobu ne škodi in verjetno bo moral spet seči globoko v žep? 

 

No tako so packali nepridipravi Jenullovi privrženci:

Taka je očitno levičarska kultura!

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

2 komentarja

Darinka 1. 10. 2023 - 6:14
Zelo prizanesljivo packanje. Z čiščenjem ne bo veliko dela. V času koalicije JJ je bilo veliko hujše. Jenul, res si veliki , zmeden blefer. Le kdo bi te upošteval? Nekaj zdrogiranih državljanov, ki v življenju še niso res delali. To je vse. Kakšna beda!!!
Minovak 1. 10. 2023 - 10:10
Ne pomaga tipčku sto zdravnikov, staršema povedali so davno, v diagnozo zapisali glavno: »Sin je nula, saj je plod bolnikov.« http://www.verzifikator.si
Dodaj komentar