Kot v komunizmu! AKOS zaradi sovraštva zahteva odstranitev te oddaje!

Daleč so prišli. Kot v času nekdanjega režima. AKOS je od televizije TV3 zahteval, da odstrani eno izmed oddaj Faktor, ker naj bi v oddaji užalili predsednico državnega zbora, Urško Klakočar Zupančič?

Televizija TV3, mora  oddajo Faktor, kjer je bil Roman Vodeb kritičen do predsednice Državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, umakniti ali pa grafično zapisati, da gre za oddajo, ki je “sovražna”, tako pravijo na Agenciji za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije (AKOS).

Seveda gre pri tem za eno veliko sprenevedanja, saj v oddaji, ki je še vedno dostopna na spletu, ni bilo nobenega sovražnega govora.  AKOS pa je ocenil, da gre pri tem za spodbujanje sovraštva, tokrat na podlagi spola. Psihoanalitik Roman Vodeb je ob prijavi Urške Klakočar Zupančič na policijo in AKOS dejal: “Meni se ne zdi, da sem v Faktorju povedal kaj takega, kar ne bi držalo oz. kar ne bi bilo legitimno – pač zaradi logike nezavednega, ki je po psihoanalitični logiki vselej seksualno. To, da je ona užaljena, če sliši nekaj o sebi, česar ne bi rada slišala – morda celo po načelu ‘resnica boli’ – ne sme biti vodilo, da proti nekomu vloži tožbo, ga ovadi policiji in aktivira celo AKOS”.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

1 komentar

Minovak 1. 10. 2023 - 10:04
N. E. Prijatelj - NAŠ AKOS 01.10.2023 Smo dobili ga pred nekaj časa, psička, ki skotil se je slučajno, a da z nami bo ostal kar trajno, slišali smo, ker da gre za asa. Ne As, Akos pes se imenuje, so zabičali nam, da oddati ga ne smemo, nujno obdržati, moramo ga, saj ni vrste tuje. Naš je, več rodov njegovi geni že med nami so, bili so speči, zdaj pa Akos končno se posreči, pes čuvaj, ki se nadvse ga ceni. Kdo vam laže, so nas spraševali pri sosedu, faktor pes je kakšen, in v areni če nastopa kakšen, ki bi nadenj Akosa poslali. Akos nadzoruje zajedalce, meri jim utrip, nato odmeve na dogajanje, noči in dneve stran odganja sitne pričevalce. Akos pes je, ki komunicira, kot agent odlično je omrežen in v sistem ves brezprizivno vprežen, vsej soseski zdaj že komandira. Moti vsakršna beseda glasna Akosa, ki proti gospodarjem je uperjena, je zvest denarjem, vse bo storil za plačila mastna. Akos zoper vsako je nasilje in sovraštvo, če ga ne izvaja pravi, v tem primeru besno laja, zasleduje dobro znane cilje. Mogli zdaj so vsi ga že spoznati, zvoke patološke ker oddaja in ker Akos nemogoč postaja, treba ga pod nujno bo oddati. http://www.verzifikator.si
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več