Kaj pravi Klakočarjeva o sramoti, ki jo je naredila na včerajšnji proslavi?

zajem slike, twitter

Na današnji praznični dan odmeva včerajšnja sramotna poteza predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, ki pred častno četo izvedla pravi mali show.

Toliko jeze še ni doživela nobena poteza na proslavah, kot ravno ta. Klakočarjeva se je obnašala, kot hollywoodska zvezda z rdeče preproge in ne predsednica parlamenta.

 

Za levi portal 24ur je predsednica Državnega zbora povedala: “Nisem pričakovala takšnega toplega sprejema in moje obračanje h gostom je bilo spontano. Če sem s tem užalila koga, pa se mu iskreno opravičujem. S to gesto sem pozdravila ljudi, ki so me izvolili in me izbrali za svojo predstavnico in jih nisem želela prezreti ali jim obrniti hrbta,” je dejala Klakočarjeva. A pri tem je pozabila omeniti, da je obrnila hrbet častni četi Republike Slovenije, ker se ni držala protokola je v sramoto spravila celo državo. In očitno še danes ni doumela, da slava ni bila namenjena njej, ampak naši državi.

Kakšno pa je vaše mnenje?

https://twitter.com/e_maribor/status/1540624909960941569

Povezane objave

Za koliko se vam bodo pod Golobom znižale plače v letu 2023

Blamaža na RTV Slovenija. Poglejte si, kaj si je dovolil voditelj!

Kako naj bi se Musarjeva z zvijačo izognila plačilu prispevkov?

4 komentarji

Pepe Vasjebe 25. 06. 2022 - 13:04
Baba neumna. Nisi užalila nikogar, samo pokazala si da si navadna butara. Kako pravijo, če osla pripelješ v konjski hlev, osel ne postane konj samo konjski hlev postane oslišče. In to je danes DZ pod predsedovanjem te zmede.
mona lisa 25. 06. 2022 - 16:16
Prava butara.
mona lisa 27. 06. 2022 - 2:21
Ta butara je samo za ulico ne pa za DZ. Verjetno je bila na belem prašku. Sramota za Slovenijo.
benedikt 29. 06. 2022 - 10:23
To je "svoboda".
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več