Lažnivi ! Anonymous ni vdrl v stržnike Nove24 TV! objavil je le “smeti” in potvorjene podatke!

Nova24TV-logo

Levičarski mediji so takoj pograbili novico o vdoru levičarskih ekstremistov, ki se imenujejo “Anonymous” v strežnike portala Nova24 TV, objavili naj bi zaupne podatke.

Anonymous uspel skopirati le staro varnostno kopijo spletne strani Nova24TV

A to je seveda daleč od resnice. Kljub navedbam nekaterih medijev, kako naj bi hekerji uspeli skopirati podatkovno bazo, so naši IT strokovnjaki ugotovili, da so uspeli skopirati le staro varnostno kopijo spletne strani.

Skupina Anonymous je preko Twitterja zagrozila: “To je zgolj ogrevanje, preprečili bomo, da bi fašistični kriminalci uničili svobodo in demokracijo”. Ob tem pa zapisali, da so objavili podatke v velikosti 3,6 gigabajta, razpolagali pa naj bi še s 116 gigabajti podatkov. Hitri pregled vsebine baze, ki se je znašla na spletu, je pokazal, da se v njej nahajajo tudi gesla, vendar v šifrirani obliki (oziroma v obliki t.i. kontrolnih vsot), zato njihova neposredna zloraba ni mogoča.

Kljub temu bodo na Nova24TV podali kazensko ovadbo zoper neznano osebo in poskrbeli za to, da se podatki čimprej umaknejo s spleta.

MG


Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

1 komentar

Igor Pavlič 31. 08. 2020 - 10:26
Bogu hvala, da se niso levajzarji dokopali do nikakršnih skrivnosti na Orbanovi Novi14 TV, to bi pomenilo zaton svobode Televizije, takšne izkušnje ima Orban že doma! Itak imajo zrcalo v Demokracji, saj objavljajo indentične domoljubne prispevke!
Dodaj komentar