Levi ekstremizem ušel nadzoru! Bidarjeva poziva – pljuni v obraz!

zajem slike, facebook

Pljuni in se nasmehni, tako bo dan lepši! Akcija pluni v obraz politikom, nastavljeni stroki, novinarjem, županom in županjam! Predvsem pa tistim, ki držijo injekcijo v roki je treba dobesedno pljuniti v obraz, ker so morilci. Tak je način komunikacija znane aktivistke Anice Bidar, ki svoje flustracije izraža na ulici pred parlamentom.

Levi ekstremizem je ušel nadzoru, policija, čas je za ukrepanje

Lahko pa se odločijo, pljunek ali pa metek v čelo,” pravijo levi ekstremosti pred parlamentom, ki prežijo na poslance. Levi ekstremizem se krepi ter postaja vse bolj drzen in agresiven, le vprašanje časa je, kdaj se bo katera od njihovih groženj tudi uresničila. Ljudje vedno preizkušajo meje in gredo do tja, koder se jih še pusti – do kam bomo torej pustili skrajnežem z ekstremnimi levimi prepričanji, ki so izgubili oblast?

Zdravnikom bi torej pljuvali v obraz, ob tem pa so še napovedali, da bo pljuvalna akcija potekala toliko časa, dokler se ne bo odprl medijski prostor, da lahko strokovnjaki javno preko medijev obrazložijo drugo mnenje o koroni in, da se tudi o vsej drugi problematiki javno spregovori. “V vednost, večina poslancev je bila včeraj dobesedno popljuvana pred parlamentom! Zato bi morali biti danes kreteni v karanteni! No pa da vidimo, koliko so ti stvori odgovorni in kako se bodo odzvali na to? Da se je vse to res dogajalo, lahko potrdijo policaji, ki so jih pospremili od parlamenta pa do vstopa v garažno hišo. Pravno nihče nič ne more, ker se pljunek posuši v parih minutkah in popljuvani ne more dokazati, da je utrpel kakršnokoli poškodbo,” so se še celo pohvalili in pogumno zapisali.

Do kdaj še policija? Bidarjevih neumnosti “pljuni v obraz” se sicer ne da ustaviti, kar čez noč, ampak zanjo so druge ustanove, ki s policijo nimajo direktne povezave. Treba pa je zaščititi ljudi, ki razmišljajo drugače, kot levičarji. In le-ti bodo še toliko bolj nasilni ker niso na oblasti in se zavedajo da še nekaj časa ne bodo. Tako imenovani antifašisti ustrahujejo ljudi na ulicah, dokler se spet ne vzpostavi prejšnje stanje – torej leva politika  oblasti. Celotna njihova ideologija je eno samo nasilje, ki ga bodo izvajali, dokler ne bo obveljala njihova. Ali pa dokler jih končno ne bo nekdo ustavil. Piše Nova24TV.

P.M.

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”