Levica ostro nad svojega poslanca Kordiša. Hočejo da zapusti stranko!

Miha Kordiš, slika tweeter

Na samo v stranki SD, tudi v Levici vse. Stranka Levica naj bi članom poslala pismo, v katerem je odločitev utemeljila s tem, da je Kordiš deloval razdiralno.

V pismu, ki so ga poslali svojim članom in smo ga na N1 neuradno pridobili, so svoje člane obvestili, da je Kordiš dlje časa “deloval razdiralno, pogosto vnašal slabo voljo ter s svojimi dejanji rušil enotnost poslanske skupine, s čimer je izgubil zaupanje poslank in poslancev ter onemogočil možnost nadaljnjega tvornega sodelovanja v kolektivu”. Piše N1

Stanje je po njihovem doseglo vrelišče, ko je “očitno zlorabil svoj položaj, zavajal, pritiskal, grozil in izsiljeval v poslanski skupini zaradi zaposlitve osebe, ki je kadrovska komisija ni potrdila”. Vse to se je dogajalo v času večmesečne bolniške odsotnosti z delovnega mesta poslanca v državnem zboru.

Poslanska skupina Levice Miho Kordiša izključuje iz članstva v vseh delovnih telesnih državnega zbora, v katerih zastopa njene barve. 

Vatovec je celo dejal, da mu je Kordiš grozil s posledicami, če ne bo po njegovo. V stranki pričakujejo, da bi moral Kordiš odstopiti tudi kot poslanec. A to je malo verjetno. V poslanskem sedežu se očitno Kordiš še najboljše počuti, saj v življenju ni še nič drugega delal, razen da je sadil solato.

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

4 komentarji

Dieta 6. 02. 2024 - 8:51
He, he, sadil solato. ALI POSLANCI DELAJO KAJ DRUGEGA....
mona lisa 6. 02. 2024 - 12:59
Sadil je neumnosti.
Darinka 6. 02. 2024 - 22:49
POPOLNOMA PRAVILNA ODLOČITEV STRANKE .
METALLICA 11. 02. 2024 - 13:02
Ta članek se tako bere kod da bi bili ostali člani Levice pošteni in delovni. Samo Kordiš je zlo. Vic tedna. Norkomanska združba za naš denar. Prasice vse v žaro pa v Savo zagont piksno. Banda. 😁😁😁😁
Dodaj komentar