Miheljak bi izvedel radikalne postopke na RTV, Svetlana Makarovič pa bi rezala kable.

Svetlana Makarović, Foto: STA/Nova24TV

Ko se združita dve ekstremista,  levi novinar Vlado Miheljak in ekstremna levičarka, ostarela Svetlana Makarovič, se na levi strani dogajajo ideje, ki imajo vse poteze levega fašizma.

Ob stavki manjšega dela “levih” novinarjev na RTV sta se oglasila dva ekstremna levičarja. Vlado Miheljak, ki je za Mladino dejal: “Država bo morala poseči po radikalnih, a pravno rigoroznih postopkih, da se konča ta mora. Čim prej, kajti dejstvo je, da je (Janšev) klik, ki je prevzel televizijo, že sposoben tako ali drugače delati program in oddaje brez upornih televizijcev.”

In Svetlana Makarovič, ki bi v vsej svoji “zlobi” rezala kable: “Na nacionalki menda nekateri stavkajo, ampak to za mene ni nobena stavka. Stavka pomen prazen ekran, to se pravi prerezani kabli, izključena elektrika, to je stavka. Ampak kdo sem jaz , da naj ljudi ščuvam , naj to počnejo? Če bi bila jaz zaposlena na RTV, bi bili kabli prerezani”. je tako za Delo dejala Svetlana Makarovič.

Oba ekstremna levičarja tako ščuvata nekaj 80 stavkajočih (od 2200 zaposlenih) na nacionalni televiziji, da preidejo k ekstremizmu, oziroma bolje rečeno levemu fašizmu, medtem pa očitno Nikin strateški forum za sovražni govor spi. Kako lepo je v tem času biti levičar?

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

5 komentarjev

resnisembil jaz 10. 04. 2023 - 9:07
žalsmo še vedno smo leta 1972: predvsem nam mora biti jasno da smo v tej državi mi komunisti na oblasti; kajti če ne bi bili mi to pomeni da je nekdo drug a za zdaj ni in tudi nikoli ne bo !
resnisembil jaz 10. 04. 2023 - 9:20
žal smo zaradi pijanih od oblasti padli nazaj v leto 1972: predvsem nam mora biti jasno da smo v tej državi mi komunisti na oblasti; kajti če ne bi bili mi to pomeni da je nekdo drug a za zdaj ni in tudi nikoli ne bo!
Anty Fašist 10. 04. 2023 - 11:18
To je bila pa ja ena čisto normalna reakcija na dogajanje na RTV. Rezanje kablov in tema na ekranu je manjše zlo kot gledat to, kar se predvaja zadnje leto na nacionalni tv. Eno samo posiljevanje naroda s propagando ene stranke. Tako prozorno je, kaj počnejo. Operacija naredite mi to deželo desno, doktrina JJ, po vzoru firerja, ker samo on je kao primeren za vladarja...
Pepe Vasjebe 10. 04. 2023 - 17:38
Današnji fašisti sebe imenujete anti-fašist. Ti si živ primer tega. Ni ga večjega fašista od levega anti-fašista!
Pepe Vasjebe 10. 04. 2023 - 17:37
A bo kdo to staro coprnico prijavil in jo obdolžil ne samo sovražnega govora ampak dobesedno pozivanju k uničevanju tuje lastnine. Kot mi je znano naj bi bilo v Sloveniji to zakonsko prepovedano, torej bi to moralo storiti državno tožilstvo v okviru svojih nalog.
Dodaj komentar