Napovedane tožbe zoper tiste, ki so blatili slovensko vojsko!

Slovenska vojska slika: portal SDS

Po tem, ko je glasbenica Jadranka Juras v zadnji novembrski oddaji Zadnja beseda na javni RTV Slovenija med drugim zatrdila, da slovenski vojaki na misijah pobijajo lokalno prebivalstvo, so se v Sindikatu vojakov Slovenije (SVS) odločili, za tožbe zaradi blatenja Slovenske vojske.

Tožbe proti tistim, ki so blatali slovensko vojsko

V sindikatu SVS so ogorčeni tudi nad naslednjo izjavo Jurasove: “Velika odgovornost to, da naši vojaki sploh hodijo nekam, kjer v bistvu ne branijo Slovenije, vendar so vpleteni v globalno vojno proti terorizmu, ki traja že od 2001 in ji ni videti konca,” ki jo je ravno tako izrekla tekom komentiranja v prej omenjeni oddaji. V luči stopnjevanja žalitev in blatenja vojakov spominjajo tudi na kričanje Dejana Baboska na gardo SV z: “Izdajalci, izdajalci, izdajalci… “.

[color-box color=”blue”] Zaradi stopnjevanja žaljenja in blatenja slovenskih vojakov, vsem članom SVS in pripadnikom Slovenske vojske, bodo v v Sindikatu vojakov Slovenije (SVS) omogočili brezplačno zastopanje s strani SVS pooblaščene Odvetniške družbe Kanduti, o.p., d.o.o. v odškodninskih tožbah zaradi povzročene škode s strani Jadranke Juras, RTV Slovenije in Dejana Baboska.[/color-box]

V kazenskem pregonu zoper Baboska po pol leta preiskava kaznivega dejanja še ni zaključena, zato v sindikatu ne vidijo smisla v kazenskem pregonu Jadranke Juras in RTV Slovenije zaradi razžalitve s sporno izjavo. “Menimo, da bomo z množičnimi odškodninskimi tožbami dosegli več in bolj učinkovito preventivno zaščitili ugled pripadnic in pripadnikov SV. Z množičnimi odškodninskimi tožbami upamo, da bomo dali vedeti vsem, da žaljenje in blatenje slovenskih vojakov za SVS ni dopustno in da bomo v bodoče odreagirali podobno v primeru javnih žalitev in blatenja slovenskih vojakov.”

Š.M-

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali