Narobe svet! Odgovoren za razdeljevanje denarja kmetom, na družbenih omrežjih blatil kmete?

protesti kmetov, slika je naključna

Saj ni res, pa je. Javni uslužbenec torej zaposlen v  javni upravi odgovoren za razdeljevanje denarja kmetom, na socialnih omrežjih blatil kmete. 

Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja je ključni organ v Sloveniji, ki je odgovoren za nadzor razdeljevanja finančnih sredstev med kmetijska gospodarstva. Je organ v sestavi Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP) in kot pišejo na svoji spletni strani: “Edina slovenska institucija, ki je polno akreditirana za izvajanje ukrepov skupne kmetijske in ribiške politike, ustanovljena po evropskem zgledu za izvajanje ukrepov kmetijske politike in izplačevanje sredstev iz evropskih kmetijskih in ribiških skladov,” piše portal Domovina.je

Podsekretar sektorja za neposredna plačila in vodja oddelka v sklopu vsebinskega sektorja za neposredna plačila je Nikolaj Celec, ki pa očitno ne ve zakaj je na tem položaju. na družbenih omrežjih, je ta isti podsekretar namreč žalil kmete in se iz njih norčeval. Tu je nekaj njegovih nespametnih zapisov:

Se je pa, med tem časom, ko to pišemo Nikolaj Celec, očitno spametoval, da profila na Facebooku ni več mogoče najti. Ali pa so mu pri tem pomagali  zdravniki in ga pripeljali v primerno inštitucijo za take primere?

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

3 komentarji

Čunga Lunga 19. 02. 2024 - 15:17
Vse (pre)več je takšnih bolnikov po ministrstvih,ki so tja prišli po političnih ne strokovnih kriterijih.
Pepe Vasjebe 19. 02. 2024 - 16:33
Upam, da se najde kmet, ki mu bo gnoijne vile (pa pod gnojne ne mislim samo, da so to vile za kidanje gnoja, ampak tudi, da se to na njih zelo konkretno pozna) zasadil tja v komunistično, zajedavsko rit.
Bojan Tomc 22. 02. 2024 - 1:57
Celec = Cepec po službeni dolžnosti
Dodaj komentar