Neverjetno! Levi razgrajači objavili domač naslov predsednika vlade!

zajem slike

Se še spomnite, kako so vstajniki v letih 2012 in 2013 v Mariboru celo na domovih obiskovali tiste, ki naj bi jih odstavljali? Seveda ne z dobrimi nameni?

Kaj bo Resnici naslov Janeza Janše?

Iz pogovora je razbrati zares nepredstavljive vsebine. “Oni bodo slišali proteste le, ko bodo privezani na sramotilni kol, kjer bodo moral imeti stražarje, da jih ne bodo ubili ljudje, ki se zavedajo, da bodo kmalu umrli zaradi cepiva; ki so izgubili starše in otroke”. Še huje pa je, da se ob vsem tem pojavljajo domači naslovi politikov tudi naslov predsednika vlade Janeza Janše

Organizatorji jutrišnjega protesta napovedujejo celo obisk pri predsedniku vlade. Kot je razvidno iz posnetka zaslona, je nekdo od protestnikov zapisal domač naslov predsednika vlade Janeza Janše, ki so ga kolegi na Demokraciji seveda zabrisali.

S tem se seveda postavlja vprašanje, kako daleč so pripravljeni iti nasprotniki vlade v svoji skrajnosti.  

Bo policija pravočasno ukrepala?

P.M.

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

1 komentar

Miran Gornik 16. 11. 2021 - 15:42
Pred pol ure sem hotel komentirati mnenje nekega anonima z vzdevkom "DADA". Moj komentar se je vztrajno brisal. Trenutno lahko pišem: Ta gospod ali gospa na vaš prispevek o drastičnem povišanju cen parkiranja v LJubljani nostradamuskovsko pripomni, da če bi bila v Ljubljani na oblasti SDS, bi gradila spomenike belogardistom! Noro. Kaj bi SDS gradila v Ljubljani ne vem, ampak, da bo TRENUTNA oblast z g.Jankovićem podražila parkiranje za inflacijskih 50% ga pa ne briga! Očitno "Dada" spada v rod priveligiranih, ki lahko zastonj parkirajo kjer se jim zdi. Razred rdečih.
Dodaj komentar