Nova sramota RTV. Za osebnost leta predlagali Ivana Galeta! Odzivi!

ivan gale, slika: Politikis

Ali gre RTV, katero plačujemo prav si odjemalci elektrike, lahko še nižje v svojih prizadevanjih po socialističnih časih in rušenju vlade Janeza Janše?

RTV za osebnost leta predlagala Ivana Galeta?

Veliko razburjenja je povzročila novica, da je RTV med osebnosti leta umestila “propadlega”, kvazi žvižgača, ki je tudi v preiskavi KPK zaradi nabav zaščitne opreme, Ivana Galeta. Kot, da v Sloveniji nebi imeli epidemije, kot, da nebi imeli bolj pomembnih ljudi?

Kje so tu zdravniki, ki preživljajo ure in ure na Covid oddelkih, kje je tu svetovalna skupina za Covid19, ki dela dneve in noči, kje so tu prostovoljci zdravstvene nege? Ljudje, ki so pomembni za naš vsakdan, pomembni zato, ker rešujejo življenja.

Tudi odzivi ljudi so bili ob novici, da je Ivan Gale predlagan za osebnost leta temu primerni: (odzivi na družbenih omrežjih ne izražajo vedno mnenja uredništva e-Maribor)

Kot je napisal eden od uporabnikov družbenega omrežja: “Daleč smo padli. Na RTV se ne morejo določiti za osebnost leta med Pogačarjem in Galetom. Še ena neumnost, ki ni vredna 12 evrov na mesec!”

PM

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

4 komentarji

Viktor Hribar 30. 12. 2020 - 9:04
Sprašujete če gre RTV SLO pardon DREK TV lahko še niže: Počakajte kakšen dan ali dva največ tri in boste imeli pritrdilni odgovor. Kdaj nam bo normalnim Slovencem dovolj in bomo po navodilih nesojenega super ustavnega pravnika šli v njihove pisarne in jih odnesli ven?
sam 30. 12. 2020 - 10:36
Kot Širclju tudi meni pojenja sluhovod za toliko neumnosti kot jih slišim v Sloveniji. Lepo prosim NVO-je, da naredijo plakate s predlogi za osebnost leta in jih obesijo na vrata vsakega dr. medicine v UKC in potem čakajo na odziv naše inteligence, ki razvija doslej nemogoče metode zdravljenja v tem okolju.
Čakija Noris 30. 12. 2020 - 11:09
A bodo medaljo Galetu odnesli na Povšetovo?
Silvester Alič 31. 12. 2020 - 10:09
edino kar je Gale .kriminalec leta.to pa je Gale
Dodaj komentar