NOVO! Iz DESUS-a izstopajo podpredsedniki in člani! Izstopi tudi v mariborskem odboru?

V stranki DESUS po odstopu ministrice pivčeve in vse večjem razkolu znotraj stranke vre. odstopili naj bi podpredsedniki stranke. Stranko zapuščajo tudi nekateri člani.

Razkol v stranki DESUS?

Je to tisto, kar si želi levica? Da DESUS razpade in gremo na nove volitve? So bile zato zrežirane nove in nove afere in v medijih predstavljene, kot največje zlo? v DESUS-u je od včeraj zelo vroče. Po poročanju 24ur naj bi podpredsednica DeSUS Anita Manfreda, ki je veljala za del ožje ekipe nekdanje predsednice stranke Aleksandre Pivec, danes odstopila s te funkcije, prav tako je zapustila stranko. Napovedujejo tudi odstopa preostalih dveh podpredsednikov stranke, v prihodnjih dneh pa naj bi več občinskih odborov razpravljalo o morebitnem izstopu iz DeSUS.


Po navedbah Janeza Ujčiča, ki je bil v času predsedovanja Pivčeve uradni govorec DeSUS, sta enake poteze napovedala preostala dva podpredsednika Jelka Kolmanič in Anton Balažek. Kolmaničeva je za STA sicer dejala, da te informacije še noče komentirati. Po Ujčičevih navedbah so prav tako napovedali razpravo o morebitnem izstopu iz stranke v 16 občinskih odborih, med drugim tudi v mariborskem.

Dogajanje v DESUS-u spremljamo naprej.

MG


Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

1 komentar

Čakija Noris 6. 10. 2020 - 18:38
Smrt komunizmu! Končno je narod začel razumet, da so samo zločinska banda.
Dodaj komentar