Ozadje odstopljenega poslanca Svobode, Mihe Lamuta ni tako rožnato. Je pa bolj v rožicah?

Zajem slike, POP TV

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Naenkrat je iz poslanske skupine Gibanje svoboda izstopil Miha Lamut. Bolj znan kot nekdanji predsednik preiskovalne komisije DZ-ja o sumih političnega vmešavanja v delo policije. Baje ga je iz poslanske skupine odnesel alkohol?

Da je nekaj poslancev Svobode popolnima nesposobnih in da sedijo v parlamentu, zato da vlečejo dobre plače ni treba posebej poudarjati. So pa tudi taki, ki baje radi preveč pogledajo v kozarec? Pa tokrat ne govorimo o vedno zaspanem Jonasu.

Kot piše Požareport naj bi imel Miha Lamut. sedaj že nekdanji poslanec Svobode, težave s pretiranim uživanjem alkohola, vsaj enkrat, decembra lani (takrat ko so se v javnosti pojavile informacije, da je vpogled v zaupno dokumentacijo komisije omogočil direktorju Sove Jošku Kadivniku, ki je pri tej preiskavi tudi priča), naj bi v poslansko skupino GS prišel s plavim in oteklim očesom, ker naj bi se čez vikend stepel – spet – v vinjenem stanju, tisti poslanski kolegi (kolegice) iz Svobode, ki so ga videli, naj bi ga zato še pravočasno poslali domov, potem pa rekli, da je zbolel, vsaj enkrat pa naj bi v državnem zboru, ko naj bi prišel vinjen, tudi govoril in hudo evforično krilil z rokami.

Spomnimo se njegovega stavka:Moje ime je Miha Lamut in glasoval sem proti.” Čeprav je naslednji dan (po ukazu) in ko je bil trezen (?), glasoval za.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_column_text]No, Gibanje Svoboda nekatera dejstva, povezana z Lamutom, sicer priznava (oteklino na obrazu), vendar vse – te govorice, informacije, namigovanja – uradno kakor “odločno zanikajo”. Tako kot vedno ob takih primerih.

Kako gre že tista misel? Laž je nesmrtna duša levičarjev?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

4 komentarji

Čunga Lunga 2. 02. 2024 - 12:15
No priznati mu je treba,da je le skapiral in da nikoli ni prepozno.
Vipavec 2. 02. 2024 - 23:55
No se vidi kaj Slovenci volijo
Niko Rus 4. 02. 2024 - 9:48
pijanček ki obeša novoletne lučke po Celju...nato pa vodi preiskovalno komisijo... Sajovic iz Svobode bi rekel - najodličnejši kader ! . Odličen , odličen......
mona lisa 3. 02. 2024 - 0:46
V stranki Svoboda so sami odpadki.
Dodaj komentar