Pomagajmo članoma družine iz Gerečje vasi, ki sta po umoru staršev ostala čisto sama!

slika: Ptujinfo.com

Ulice vasice na Ptujskem polju tudi četrti dan po družinski tragediji in masakru, ki ga je zakrivil 35-letni Silvo Drevenšek, še vedno samevajo.

Miha in Matija sta po tragediji ostala sama!

Po trojnem umoru v Gerečji vasi, ko je Silvo Drevenšek svoji bivši partnerici Mojci vzel življenje vpričo 4-letnega sina ter ubil tudi taščo in tasta, se ljudje v vasi še vedno zapirajo v svoje domove. Ljudi je strah in se sprašujejo zakaj se je Silvo Drevenšek prav na božični dan odločil dvigniti roko nad partnerko Mojco, ter taščo Jožico in tastom Brankom.

Po krvavi družinski tragediji sta za božič ostala sama, Miha, ki je ostal brez obeh staršev in sestre, ter fantek Matija, ki je ostal brez matere, babice in dedka. Prošnja po pomoči je zato samoumevna!

Družinska tragedija je pretresla tudi vratarja aktualnega državnega nogometnega prvaka Matjaža Rozmana, ki se je odločil, da bo svoj reprezentančni dres iz lige narodov na licitacijo in tako pomagal na svoj način. »Garal sem zanj celo svojo kariero in pomeni mi veliko, ogromno, a ne več kot najino prijateljstvo,« je zapisal. Vse zainteresirane poziva, da ponudbe za dres, katerega izklicna cena je 50 evrov, pošljejo na e-naslov rozman.matjaz@gmail.com ali v komentar.

POMAGAJTE IN DELITE TO NOVICO! Naj Miha in Matija ne ostaneta sama!

PM

Povezane objave

Prižgan rdeči alarm. Tu je zapadlo tudi do pol metra snega.

Sin ljubljanskega župana naj bi pomagal oprati 1,6 milijona evrov?

IZREDNA NOVICA! Policija išče morilca, ki je sredi Ljubljane ustrelil moškega.