Priča je povedala! “Saša Hribarja smo šli iskati na dom in ga vrnili v enoto!” #video

Sašo Hribar, zajem slike

Po tem, ko je Sašo Hribar grozil Lojzetu Peterletu po kazenski ovadbi zaradi laži, je le-ta dane na tiskovno konferenco VSO prišel s pričo, ki potrjuje Peterletove navedbe!

Veteran vojne za Slovenijo Ivan šeme je na današnji novinarski konferenci VSO potrdil, da je bil radijec Sašo Hribar v njegovi enoti in da so ga med osamosvojitveno vojno šli iskati domov. “Je to dezerterstvo ali ni?” 

Ivan Šeme: “Je res, da sem šel gospoda Hribarja osebno iskati po nalogu gospoda, ki nam je naročil, da smo ga šli iskat domov. Pozvonili, potrkali smo po vratih, tudi močneje, da je odprl in smo ga vrnili nazaj v enoto. Je to dezerterstvo ali ni?,” je povedal Šeme in dodal, da se mu ne zdi prav, da je nekdo v tistem času zapustil enoto. Pravi, da se mu ne zdi moralno, da se nekdo tako obnaša in na javnem radiu govori na takšen način. “Mislim, da tudi ni fer do teh ljudi, do teh žrtev in otrok, ki ostali sami, da se tako govori o tej vojni. Sašo je tukaj naredil veliko napako”.

Spomnimo: Po tem, tem, ko je  Sašo Hribar na javnem radiu dejal, da slovenske osamosvojitvene vojne ni bilo, nikoli, je predsednik Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) in nekdanji Evropski poslanec Lojze Peterle razkril, da naj bi Sašo Hribar med vojno za Slovenijo celo dezertiral in da so ga šli iskat domov in ga vrnili v enoto. Podobno je zapisal tudi vodja pravne službe na Radioteleviziji Slovenija Drago Zadergal. Hribar je zagrozil, da bo tožil oba. 

V Združenju za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) so bili nad tako izjavo  programskega svetnika RTV Slovenija in radijca Saša Hribarja, zgroženi. Tu je izjava Saša Hribarja, ki je razburkala javnost:

video: TVNEWS.si

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

8 komentarjev

Darinka 9. 05. 2023 - 13:35
Hvala vam g, Ivan Šeme za vašo iskrenost. Državljanom, ki smo odšli na plebiscit, ter je bila naša intimna opcija SAMOSTOJNA SLOVENIJA to veliko pomeni. Bomo pa državljani kar sami ocenili odnos Hribarja do naše domovine. Mislim ,da ne bo težko.
Pepe Vasjebe 9. 05. 2023 - 16:12
Po tem izpadu bi morali na RTV Slovnija Sašu Hribarju dati izredno odpoved delovnega razmerja iz krivdnih razlogov (neupravičena izraba radisjkega signala za širjenje sovražne propagande in sovražnega govora). Kovačeva kobila kaj porečeš a to?
Tomaž Brglez 9. 05. 2023 - 16:57
Konflikt z JNA ob osamosvojitvi je greh za katerega bi pomladniki morali z življenji odgovarjati pred narodom. Lastna požrestnost jim je s krvjo padlih (z obeh strani) zameglila razsodnost. In imamo to kar imamo ne pa tisto kar smo si želeli. Kri je na rokah teh cinikov, ki se imajo za osvoboditelje. Da osvoboditelje lastnih denarnic od vpogleda v njih davkarije in naroda.
Vipavec 10. 05. 2023 - 1:33
Vsi tisti ki so bili na strani osamosvojitve se lahko imajo rešitelje iz pod jugo mafije.
Golaž 10. 05. 2023 - 2:32
kje pa je orgličar našel tga modela, naj pove kdo ga je poslal pa bo hitro jasno da laže.....
mona lisa 10. 05. 2023 - 2:56
Še vedno dela na radiu? In zakaj? In še programski svetnik je. Nemogoče. To je možno samo v Sloveniji.
Anton 10. 05. 2023 - 7:45
Sploh mi pa ni jasno zakaj Pezderle to toliko potencira. Saj ni pijani Hribar odločal o zmagi ali porazu. Kaj je ozadje te gonje. Hribarjevo gobezdanje kaj je bilo in kaj ne je itak brez pomena.
Patriot 14. 05. 2023 - 9:12
Temu zanemarjenemu pijančku je iz že opisanih razlogov takoj pri priči treba izdati odpoved delovnega razmerja iz krivdnih razlogov in naj gre širit to svojo antislovenskost nekam tja dol v Srbijo zarad mene, na nacionalnem radiu takšni sovražniki slovenskega naroda nimajo kaj početi!! Kaj počnejo njegovi nadrejeni??? Nagnat ga takoj! Naj si pri bosančeku avdiću službo išče!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več