Raper Zlatko ponižal kristjane? Hudi odzivi na družbenih omrežjih!

Neverjetna blamaža za vse kristjane pred največjim verskim praznikom veliko nočjo in ponižanje na tisoče vernih Slovencev.

Zlatan Čordič ponižal kristjane?

Le kaj je bilo tega treba? To ker si je privoščil Zlatan Čardič pred slovenskim parlamentom, ko je s križem, ki se je simbol krščanstva sprehajal mimo policije, je enostavno norčevanje iz verskega simbola. S tem je ponižal na tisoče Slovencev pred največjim verskim praznikom, veliko nočjo?

“Si sploh zamišljate kako nagnusno nas ponižujejo? Si zamišljate, da se podobno zgodi v muslimanskih državah, z žaljenjem njihove vere? Temu človeku moram tudi jaz plačevati njegove prispevke, da me žali, tako kot policiste, ki ne “mignejo”, da bi mu preprečili tako ponižati slovenske vernike. ( ne smejo????? zakaj že?????) Je kje kdo, odgovoren, da se taka nagnusna dejanja prenehajo? Si lahko nekateri posamezniki, katerih predniki so dobili vse v Sloveniji, dovolijo poniževati avtohtoni narod? Se potem sprašujete zakaj toliko sovražnih besed in sovraštva do tujcev? Niso vsi priseljenci taki, le posamezniki, ki v državi Sloveniji delajo prepir in sramotijo tudi tiste priseljene ljudi, ki se s takim ravnanjem ne strinjajo. Ukrepajte takoj!!!! dokler ne bo prepozno!” je zagroženo zapisala ena izmed uporabnic družbenega omrežja Facebook.

So se pa ljudje na družbenih omrežjih množično res odzvali:

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

PM

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

5 komentarjev

Aljosa Fux 1. 04. 2021 - 15:21
Tako malo teksta, pa ogromno slovničnih napak, a res nima noben lektor dovolj časa, da pregleda tekst preden ga objavite.
Bojan Pavelsek 1. 04. 2021 - 17:56
Je že prepozno, sam je sprožil puščico.
sam 1. 04. 2021 - 18:12
Vedela sem, da je beden, na MK so mu dali brco v rit, v Sloveniji je hitro našel tolažnika, zdaj pa izziva na polno. Sram naj bo njegovo ženo in debilne hčerke, ki so oblečene kot prave ciganke. Zlatan pa se stara, usiha mu elan in bo kmalu pristal na socialni v Bosni.
Stanchy 1. 04. 2021 - 18:23
Se bomo že srečali.
Rudi Pirečnik 1. 04. 2021 - 18:37
Baraba čefurska!!! Ničvredni črv smrdljivi, ki živi na račun poštenih Slovencev
Dodaj komentar