Rupar sporoča: “Vidimo se v sredo na shodu.” Danes odhaja iz bolnišnice v domačo oskrbo!

shod upokojencev

Društvo 1. oktober je na včerajšnji novinarski konferenci, ki je minila brez predsednika društva Pavla Ruparja, napovedalo nov shod upokojencev, v sredo. 18. oktobra.

 

“Zdaj je pa že čas, da se sestavim, kmalu grem domov, Golnik in tukajšnje osebje so zakon,” je zapisal Pavel Rupar, ki danes popoldan iz Golnika že odhaja v domačo oskrbo. za naš portal je potrdil tudi prihod v sredo na shod upokojencev, če le ne bo prišlo do zdravstvenih komplikacij.

 

Tokrat pa so se organizatorji shoda odločili, da se po shodu ne bodo, kot je bilo napovedno, pred Vlado utaborili” s šotori, saj se njihov Pavel Rupar zaradi zdravstvenega stanja, na tem protestu ne bo mogel sodelovati. Bo pa shod seveda potekal na Trgu republike, v sredo ob 15. uri, ob vsakem vremenu. “Upajmo, da nam bo bog namenil lepo vreme,” je dejal Rupar. Podrobnejša navodila glede shoda, pa sledijo v ponedeljek tudi na našem portalu.

 

Čaka nas ogromno dela, priprave za 8.shod upokojencev in državljanov Slovenije je potrebno samo še dodelat. Uspešni smo pri pritiskih na vlado, njihove obljube so sicer smešne ampak za začetek so.. RTV SLO akcija odpovedi kraje našega denarja je včeraj pristala na USTAVNEM SODIŠČU, kjer naj pretehtajo skladnost jemanja naših pokojnin in plač z Ustavo!! V kolikor nam ne potrdijo, da je ta prispevek protiustaven, gremo na Sodišče EU!! Zaenkrat je RTV ODPOVEDALO VEČ KOT 25 000 “naročnikov” storite to tudi vi. In najpomembnejše : GOLOB ODHAJA, DOLGO NE BO VEČ. Zato pridite 18.10.ob 15h na Trg republike v Ljubljano!

 

Na shod ponovno vabimo harmonikarje , frejtonarice! Do sedaj ste nam vedno prijetno popestrili shode s slovensko , domačo glasbo, prosimo pridite to pot ponovno, naredite vzdušje naših slovenskih src. Zapel bo Dominik Kozarič, Suzana Mally pa bo z vsemi zapela pesem: Za Slovenijo živim,” pa sporočajo iz društva 1. okotober.

 

Na shod bo tudi iz Maribora, kljub grožnjam finančne “policije” katere so bili deležni udeleženci, odpeljal poseben avtobus, ob 12. 30 izpred Planeta Tuš. Organizatorji sporočajo, da je na avtobusu le še nekaj prostora, zato pohitite s prijavami.

 

 

Neposredni prenos celotnega shoda bomo prenašali tudi na našem portalu e-maribor.si, ter na facebook strani portala e-maribor

 

 

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali