Saj ni res, pa je! Čordiću odpisani vsi prekrški?

slika, družbena omrežja

To je konec pravne države! Zlatanu Čordiču so bili odpisani vsi prekrški, ki jih je storil v času nelegalnih protestov.

Spomnimo se odtujitve kamere snemalcu TV hiše Nova24TV, spomnimo se groženj direktorju NIJZ Kreku, spomnimo, ko je ljudi pozival na “sprehod” po mestu, kjer se je izvajalo nasilje, grozil je uslužbenki ministrstva za kulturo in podobno. Vse to so mu sedaj odpisali?

To ne more biti res. Kaj takega je očitno možno le v Sloveniji. Javni izpadi, hujskanje k protestom, upor demokratično postavljeni oblasti, prerekanje s policijo in pobeg pred njo, javno nadlegovanje dostojnih državljanov, eskapade z velikim lesenim križem pred parlamentom (oponašanje Jezusa na križevem potu), nadlegovanje uslužbencev, ki preverjajo pogoje PCT, da ne govorimo o vulgarnem javnem zmerjanju državnikov in podobna nesprejemljiva dejanja. Vse to je pod Golobovo vlado danes sprejemljivo in oproščeno na strošek davkoplačevalcev in države. Zlatanu Čordiću so bili s strani slovenskega sodstva “odpisani” vsi prekrški. Ni več kaj dodati kot to, da je to sramota za slovensko sodstvo.

Vse to, kar vidite spodaj, očitno ne bo nikoli kaznovano. Poglejte kaj vse je počel Zlatan Čordić_

Incident Zlatana Čordiča s križem

 

 

 

 

Povezane objave

Za koliko se vam bodo pod Golobom znižale plače v letu 2023

Se je Kosova za naš portal lagala? Tako naj bi Marta Kos sodelovala z UDBO?

Kako naj bi se Musarjeva z zvijačo izognila plačilu prispevkov?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več