Skrajna levičarska Antifa organizira državljansko nepokorščino!

antifa nalepke, slika je simbolna

Boleč poraz, ki ga je včeraj doživela leva opozicija, še vedno zelo odmeva. Karl Erjavec pa si je za vedno zakoličil svojo politično pot. Zato pa tisti, ki mislijo, da lahko ulica zamenja oblast, skrajna levičarska Antifa organizira državljansko nepokorščino!

ANTIFA S SOVRAŽNIM OPOZORILOM

Levi mediji včerajšnjega glasovanja ne komentirajo prav veliko, saj po porazu še vedno celijo rane. So pa zato, tisti, ki ne vedo, kaj je demokracija, bolj glasni. Tako je skrajno levičarska in pretepaška skupina Antifa, že objavila sporočilo, da bo organizirala državljansko nepokorščino. Za njih je neplačevanje storitev, računov za elektriko, registracije avtomobilov, izogibanje poslovanja z državnimi podjetij, dvig denarja iz državnih bank, taka nepokorščina, da bo vlada padla? A najbolj pa bode v oči sporočilo na koncu: “Sežig slovenske zastave!”

To kar dela skrajna levičarska organizacija Antifa nas lahko skrbi. Skrbi za demokracijo v naši državi. Oblast se menja na volitvah. Ne na ulici in ne z nepokorščino.

PM

 

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

5 komentarjev

Matjaz Mraz 16. 02. 2021 - 14:42
Kdo pa ne bi bil za neplačevanje računov. Pa srednješolci sigurno prvi pri stavkanju pred šolami namesto, da bi maksimalno zajemali znanje. Njihovi tekmeci na Kitajskem in nasploh na daljnem vzhodu pa študirajo po 12 in več ur dnevno!
Irena Ga 16. 02. 2021 - 15:30
To pomeni, da stavkali bodo vsi , ki nimajo rednega osebnega dohodka in, ki nimajo osebne lastnine...drugače, ki v življenju niso s svojimi rokami še ničesar ustvarili...ker , če ne plačaš elektriko ti jo izklopijo, za dolg ti rubijo dohodek ali nepremičnino...
vladimir 16. 02. 2021 - 15:48
Prav za prav se mi najbolj dopade, tista točka upora, ki pravi da dvignemo denar iz državnih bank, lepo, aaaampak kdo nam pa nakazal denar da ga bomo dvignili???
Igor Dornik 16. 02. 2021 - 17:59
Teli itak nikjer nič ne plačajo (vsaj s svojim denarjem ne) in se delajo kao ekonomske frike. Ni res in še kako jih boli in jih bo še bolj zaprtje nekontroliranega financiranja nazadnjaštva in anarhije. Edin za zgago delat so, tko da kar kmal na ulico in pod mrzel TUŠ.
Rezka Grčman 17. 02. 2021 - 9:06
PAZITE ! Ne narobe razumet njihovo sporočilo. Bodite kritični do tega zapisa. Oni pozivajo k državljanski nepokorščini na ta način, da ne plačujete storitev, ne plačujete elektrike,ne registrirate avtomobilov, da se izogibate poslovanja z državnimi podjetji in dvigovanja denarja iz državnih bank ..... Tukaj je pa še nekaj nekaj drugega veliko bolj narobe. Namreč tile skrajneži v drugem največjem mestu v Sloveniji, sežigajo slovensko zastavo. Tu pa moramo biti vsi zelo kritični in ostro obsodit tako sprevržena dejanja, pristojni pa so dolžni taka zavržena dejanje brez milosti TAKOJ sankcionirat in akterje zapret, potem pa za vedno izgnat iz Slovenije. Ti ljudje, ki to počnejo zagotovo niso Slovenci, niti slovenski državljani.
Dodaj komentar