Smodej: “Pol leve scene, ki je poganjala kolesariat, se je drogiralo in zabavalo pri meni?”

Fotopub, slika tweeter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mitja Kunstelji bloger, levi strani politične agende, tokrat presneča s tvitom, ki razkriva, kaj se utegne zgoditi Smodeja obsodijo za domnevne spolne napade v Foto pubu.

“Zdaj je potrjeno. Uvedena je kazenska preiskava proti Dušanu Smodeju zaradi dogajanj v zloglasnem Fotopubu. S Smodejem sem želel govoriti, da pove svojo verzijo dogodkov, kaj se je v resnici dogajalo in kdo vse je sodeloval. Znanec iz vrst Levice, ki je dober prijatelj Smodeja, mi je organiziral kavo z njim.  Piše bloger Mitja Kunstelj na twitterju. Potem je v javnost prišla informacija o uvedeni preiskavi in tip mi je odpovedal kavo.

Preko znanca je sporočil le to, kar sem včeraj objavil na Twitterju. Torej, Smodej od vplivnih članov Levice, predvsem od Luke Mesca pričakuje, da ga bodo zaščitili in »ustavili« preiskavo. Če bo končal na Tavčarjevi v pritličju pred sobami 1a, 1b in 1 c, ne bo šparal z jezikom. »Pol leve scene, ki je poganjala kolesariat, se je drogiralo in zabavalo pri meni. V stanovanju in pubu. Jaz naj pa najebem“, se sprašuje Smodej.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Že ob začetku afere “Foto pub” je bloger Mitja Kunstelj šokiral z vprašanjem,  kaj bi se zgodilo, če bi kdo našel prenosni telefon pokojnega Uranjeka in objavil posnetke in fotografije iz njega. Sam Smodej je v pogovoru z bivšim dekletom, ki ga toži zaradi dolga 200 evrov priznal, da bi posnetki uničili kulturno sceno, nekaj vidnih politikov in še koga. Eksplicitno je na tem mestu omenjal Luko Mesca, ministrico Vrečkovo, Petra Mlakarja, Francija Zavrla, Staneta Jagodiča, Aleša Guliča, Ano Kučan, Zdenko Badovinac, Jerco Legan, Aljo Brglez in celo Petra Lovšina. Ne, da jih je vse poznal, je pa vse videl na posnetkih Uranjekovega telefona.  Tam naj bi celo novinarka Ana Jud, kot piše Kunstelj, nastopala v največ Uranjekovih “self porničih.”

Bodo po tem takem, Smodeja sploh upali obsodit?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

6 komentarjev

Andrej59 12. 06. 2023 - 20:12
Sedaj se vidi, da Slovenijo vodijo nesposobni zadrogiranci.
Darinka 12. 06. 2023 - 22:51
Že dolgo se ve ,da so vsi našteti , pa še kdo več bili prijatelji z pokojnim, ter kaj se je dogajalo . Tudi, če bi jim uspelo stvari pomesti pod preprogo, Slovenija ve kaj se je dogajalo.
tomven 13. 06. 2023 - 1:53
A ni ana jud tista, ki tako rada pametuje.....
tomven 13. 06. 2023 - 1:53
A ni ana jud tista, ki tako rada pametuje.....
mona lisa 13. 06. 2023 - 6:22
In to vodi Slovenijo. Kdor je vsaj malo normalen ki je to volil bi moral zagnati vse alarme v svoji glavi. To nas vodi v propad. Na čelu vlade peder in narkoman, pokvarjena tajkunka z dolgimi prsti in nesojena pevka opičja mama.
Jan Kovalski 13. 06. 2023 - 6:59
Ampak, res je skrajno bedasto verjeti Kunstlju kar koli, tip je provokator, se zaveda, da ga ne more nihče iztožiti na sodišču, ker je brez kakršnega koli premoženja. Svoje zgodbice si izmišlja sproti, nekaj malega nekje sliši in se potem predstavlja kot da bi bil v središču dogajanja. Mu pa res ni potrebno delati reklamo.
Dodaj komentar