Sramota v Zasavju. Norci iz socializma skušali vdreti v dvorano kjer je zasedala vlada

Protestniki iz rdeče polpretekle zgodovine so skušali priti v dvorano, v katero vstopajo ministri, ki se mudijo v Zasavju, a jim je policija to preprečila.

Hoteli vdreti v dvorano, kjer so se nahajali ministri

Neverjetno a resnično. Medtem, ko se vlada trudi, da pomaga določenim občinam pri razvoju, se je komunistična nesnaga zbrala pred občino, kjer so po partizansko hoteli vdreti v dvorano, kjer so se sestajali predstavniki vlade in gospodarstveniki Zasavja in župani.

Neverjetno, a resnično, pa je bil med nasilnimi nedovoljenimi protestniki celo poslanec Državnega zbora. Član Levice Primož Siter. In ta človek, ne boste verjeli, je bil celo izvoljen za poslanca v volilnem okraju Trbovlje. Kot je zapisal že pred protestom, Zasavje ni bilo nikoli dobrodošlo na urniku Janše, zato tudi ni dobrodošel v Zasavju. Med protestniki je bilo opaziti tudi propadlega politika, že dolgo leta mrtve LDS Aleša Guliča, ki smo ga nekdaj poznali predvsem po vedno nepočesanih dolgih laseh v parlamentu. No danes (še bolj) osiveli Gulič, ki večkrat stresa nebuloze tudi na naše članke, očitno še vedno ne more iz svojih “socialističnih” sanj?

In še nasvet. Tokrat naj vlada v Zasavju dela bolj preudarno in naj bodoče projekte ter denar za Zasavje, pusti pri miru. Denar pa naj zagotovijo kar Primož Sitar,  osiveli propadli LDS-ovec in komunistična drhal, pa bo denarja kot listja in trave… če verjameš v Božička!

P.M.

 

 

 

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali