Ste videli to zavajanje na Tarči? Šircelj povozil Eriko Žnidaršič!

zajem slika (RTV)

“Denarja je pred supervolilnim letom dovolj za vse: za ceste, kmete, tanke in tako naprej. Vlada, ki je bila še pred dvema letoma v opoziciji zagovornica varčevanja, zdaj nenadzorovano troši.” Pravijo v levosučni oddaji Tarče.

V TARČI SPET LAŽNO PRIKAZALI DEJSTVA

Oddajo Tarča, ki je pred meseci blatila tudi naš portal, bi morali preimenovati v spletke in laži. Še ena izmed oddaj, kjer se pljuva po vladi, prikazujejo pa se nerealna dejstva in manipulacije. Vse za blatenje vlade in pumpanje Alenke Bratušek?

Finančni minister Andrej Šircelj in obrambni Matej Tonin, tokrat nista bila tiho. Zavajajočim zapisom v oddaji Tarča sta se uprla. Tudi v besede segajoča Erika Žnidaršič ju ni ustavila.

Med drugim je Andrej Šircelj povedal tudi povedal: Imeli smo epidemijo in odgovor na njo, tako, da smo zadržali zaposlenost in imeli maksimalno velik odboj v primerjavi z drugimi državami. Zaradi zavarovanja življenj so nastali dolgovi. EU je prvič odgovorila enotno, tako s fiskalno kot monetarno politiko. EU se je zadolžila, zato imamo načrt za okrevanje in odpornost. Investicije pomenijo razvoj in boljše življenje. Investriramo v infrastrukturo, železnice, vrtce, šole…Politika je enotna na ravni EU-ja. Prehitro zaostrovanje bi negativno vplivalo na gospodarsko rast,” je dejal in dodal, da ne gre za brezglavo trošenje.

Očitno matematika ni bila kakšna posebna vrlina voditeljice Erike.

P.M.

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!