Tako naj bi partner Tamare Vonta od države kasiral davkoplačevalske milijone?

Tamare Vonta, slika: twitter

Večkrat (pre)glasna Tamara Vonta se ima v času vlade Roberta goloba zagotovo super. Sama je poslanka, ki se zelo rada krega in pametuje, še boljše pa se godi njenemu partnerju?

Eden pridnih inkasantov davkoplačevalskega denarja, katerega verjetno nebi bilo, če nebi v poslanskih klopeh sedela Tamara Vontaje okulistika Boštjana Meha. Sicer je tudi sama poslanka zelo rada priključena na državni aparat denarja.

Portal Požar report razkriva, kako pridno, zasebni partner Tamare Vonta dobiva državne denarce za svojo okulistiko. Oftalmolog Boštjan Meh, ki je iz specialista iz celjske bolnišnice, prelevil v pretkanega poslovneža okulista iz Krškega, je danes večinski lastnik Okulistike Meh in Optike Lana iz Sevnice. Očitno se pozna, da se tudi njegova zasebna partnerica Tamara Vonta (s katero naj bi imel tudi otroka) svaljka po raznih državnih službah. Tokrat je ponovno poslanka.

Podjetje Okulistika d. o. o., torej partnerja Tamare Vonta, je doslej od države prejelo že več kot neverjetnih 5,5 milijonov evrov davkoplačevalskega denarja, kar Meha nesporno uvršča celo med zasebne zdravniške profitne rekorderje, ki služijo z državo. Še največ denarja na leto je okulistika prejela prav v času vlade Roberta Goloba.

Sedaj vemo, zakaj Tamara Vonta še vedno tako rada pleše ob Golobovi glasbi?

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

4 komentarji

tomven 20. 02. 2024 - 5:35
Boštjana poznam osebno še iz študentskih časov, bil je "fejst dec"... če mi kaj ne bo nikoli jasno je to, kako se je spečal s to krastačo!
Niko Rus 20. 02. 2024 - 7:31
In še en primer napajanja z denarjem "naših" . Vzorec delovanja stranke SD ( Golobove Svobode pred tem še ni bilo a kadri so iz istega bazena ). In potem "debela deklica" pametuje in trosi neumnosti.....in hkrati prikriva lastne finančne svinjarije.
Čunga Lunga 20. 02. 2024 - 13:43
Pri levičarjih je očitno: no money no funny. Le kaj bo,ko bo zmanjkalo donacij tem poslovnežem ?? Da pa ima Vonta fanta,si pa ne bi mislil nikoli,zdaj vemo zakaj.
boter 22. 02. 2024 - 12:07
Mora pa ta okulist Meh imeti zelo dober želodec. Izgleda, da mu denar pomeni vse na svetu.
Dodaj komentar