V Ljubljani polno ropov, ki so jih storili migranti. Policija rope potrdila

Ilegalni migranti, slika je simbolna

V Ljubljani že dolgo tega ni več varno. Najprej so se vrstila posilstva, zatem ropi. Za vse skupaj pa so krivi migranti.

Ropi se vrstijo eden za drugim. Minuli četrtek so storilci na Slovenski ulici v Ljubljani ženski ukradli torbico, kasneje pa denarnico moškemu na Čopovi ulici. PU Ljubljana je potrdila, da je šlo za migranta iz Maroka in Tunizije. Dva dni kasneje so dobili novo prijavo, prav tako je šlo za kaznivo dejanje s strani tujih državljanov.

“9. 11. 2023 okoli 3.30 smo bili  obveščeni, da so trije do sedaj neznani osumljenci pristopili do oškodovanca na Čopovi ulici v Ljubljani. Eden izmed osumljencev ga je odrinil, tako da je padel na tla, med tem pa so mu iz žepa hlač odtujil denarnico z nekaj sto evri  gotovine in peš pobegnili s kraja. Pred tem je v bližini na Slovenski cesti migrant s pogovorom zamotili oškodovanko in njena prijatelja, ter ji med tem odtujili torbico z vsebino.

 Policisti so nepridiprave izsledili in jia odvzeli prostost. Šlo je za  18-, 23- in 24-letne državljane Tunizije in Maroka. Bili so privedeni k preiskovalnemu sodniku. Ta je zoper vse tri odredil pripor.

Tu na martinovo 11. 11. 2023 okoli 3. ure so bili policisti obveščeni o poskusu ropa v centru mesta, kjer sta dva osumljenca pristopila do oškodovanca in od njega zahtevala cigarete. “Oškodovanec je zahtevo zavrnil, zato sta osumljena začela groziti z nevarnimi predmeti. Pri tem sta oškodovanca tudi lažje poškodovala,”

Policisti so potrdili, da je šlo za 28- in 19-letna osumljenca, državljana Maroka, katera so prijeli na kraju ropa in sta bila z privedena k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njiju odredil pripor.

Prihaja veseli december, ko se bodo v Ljubljani pričele dogajati razne prireditve. Zato previdnost ne bo odveč.

Povezane objave

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Noro! Golob bi legaliziral ilegalne prehode, Italija pa zapira meje s Slovenijo?

3 komentarji

MOPSEN 14. 11. 2023 - 1:52
Še enkrat.....POPOLNOMA MI JE VSEENO ZA LJUBLJANAGRAD....KAR SO HOTELI TO NAJ IMAJO. Ljubljana je vir zla v Slowenistanu.....MARŠ VEN IZ SLOVENIJE!
tomven 14. 11. 2023 - 2:32
Mi zna kdo odgovoriti, kako se lahko migrant 3.30 ponoči svobodno sprehaja naokoli? Kaj pa azil, pravila?
BOBUBOB 14. 11. 2023 - 2:40
Dobro jutro, Ljubljankovići, jedrni Slovenci, ki tako radi poučujejo Slovenijo, kako je treba danes 'odgovorno' razmišljati in govoriti. Še Šamija za župana, ko si bo aktualni šerif dovolj napolnil malho... Proti C0 svinjariji jih protestira kakih 100, ostali pa bi očitno z veseljem pili tudi scalnico, samo da bi bili na pravi strani oz. da bi bili vsaj tako 'odgovorni', kot so bili pod prejšnjo vlado vsi, ki so tekli Janši nastavit ramo za tisti strup.
Dodaj komentar