V oddaji Znan obraz ima svoj glas se je zapletlo. Krivca pa voditelja

zajem slike, POP TV

Saj ni res, pa je. Voditelja oddaje Znan obraz ima svoj glas, Peter Poles in Sašo Stare sta za zaključek snowa poskrbela za neslano šalo, ki se ni najboljše obrestovala.

V finalni oddaji šeste sezone šova Znan obraz ima svoj glas so se tudi tokrat na na odru odvile številne imitacije glasbenikov, kateri so se prelevili v glasbene zvezde. A glej ga zlomka. Kljub temu, da so vse imitacije potekale zares glamorozno in da smo žal zelo redko pa na veliko zadovoljstvo mnogih, slišali tudi imitacijo slavnih Avsenikov, ko sta se v Alfi Nipiča in Emo Prodnik prelevila brata Piletič, pa sta za mali incident poskrbela kar voditelja Peter Poles in Sašo Stare.

Tako sta voditelja poklicala dobitnika novega osebnega vozila, vendar mu nista povedala, da kličeta v zvezi z nagradno igro. Predstavila sta se namreč kot mestna redarja in gospoda pozvala, naj premakne svoje vozilo. A očitno nagrajencu nagradne igre neslana šala voditeljev ni bila preveč všeč.

Še preden sta nagrajenca, voditelja utegnila obvestiti, da je prejel bogato nagrado, je gospod prekinil zvezo in ju spravil v neprijeten položaj. Gospoda so klicali nazaj, pozvali so celo njegove sosede, naj mu povedo, da gre za nagradno igro, vendar je telefon zvonil v prazno.

Na twitterju se nekateri že sprašujejo, če sta voditelja izvedla kakšno golobjo foro?

 

Povezane objave

Tak luksuz pa si je privoščila predsednica države za počitnice.

Narod strada, država v razsulu, predsednik vlade pa z ljubico na “morčku”?

Kako se sprostiti na različne načine

1 komentar

Nata 6. 06. 2022 - 11:31
Eh, dajte no? Zelo redko pogledam to oddajo, kajti je čisto nekaj drugega , kot v prejšnjih letih. Pa nista kriva voditelja, temveč se je izgubil prvoten namen - da so pevci v prvem planu s posnemanjem znanih, dobrih pevcev. Sedaj se pa slavna komisija " ven meče" ?????
Dodaj komentar