/ZASAČENA DRUGIČ!/ Alenka Bratušek s še enim lažnim profilom?

Alenka Bratušek, slika omrežje X

Očitno imajo v stranki Alenke Bratušek, ki mogoče v tem mandatu zadnjič vidi parlament o znotraj, premalo članov, ki bi hvalili to stranko na družbenih omrežjih. Uradni profil šefice stranke pa naj bi imel več blokiranih ljudi, kot tistih, ki ji sledijo.

ŠE EN LAŽNI PROFIL BRATUŠKOVE STRANKE SAB

Alenka Bratušek sama, oziroma njen uradni twitter profil naj bi imel več blokiranih ljudi, kot tistih, ki ji sledijo. Na njenem črnem seznamu se je znašel tudi naš portal e-maribor. A to je popolnoma nepomembno. Zato pa, to smo v enem izmed prejšnjih člankov o Alenki Bratušek že napisali, se Alenka raje poslužuje lažnih profilov, kjer si dela reklamo.

Preberite tudi: /ZASAČENA/ Odkrili lažni profil Alenke Bratušek!

In če ste mislili, da Alenkini vneti privrženci in navijači na družbenih omrežjih na veliko hvalijo Alenko Bratušek in njeno stranko, ste se hudo zmotili. To delajo kar sami. Preko lažnih profilov seveda. Eden takih je tudi (še en) lažni profil Stranke Alenke Bratušek:  @KristinaVidmar, upravlja pa ga kar Nina Petrič, svetovalka svetniške skupine SAB v mestnem svetu MO Ljubljana.

Mogoče pa je tako število lažnih profilov pri stranki SAB uvod v iskanje nove službe na twitterju, potem, ko parlamenta od znotraj ne bodo videli več.

PM

 

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali