Znano kdaj bodo mariborski otroci odšli na zimske počitnice?

slika je simbolna. Vir: landhotels.at

Bližajo se zimske počitnice, katere bodo, tako, kot je to praksa prejšnjih let, otroci po Sloveniji preživeli v dveh ciklih, Ena skupina teden prej in druga teden kasneje.

Zimske počitnice bodo v mesecu februarju. Letos počitnice ne bodo sovpadale s pustom, ki bo letos zelo zgodaj, že v torek, 13. februarja.

– ZIMSKE POČITNICE 2024 (1. del): 19. 2.–23. 2. (ponedeljek-petek) (Za učence gorenjske, goriške, notranjsko-kraške, obalno-kraške, osrednjeslovenske in zasavske statistične regije ter občin jugovzhodne Slovenije: Ribnica, Sodražica, Loški Potok, Kočevje, Osilnica in Kostel).

– ZIMSKE POČITNICE 2024 (2. del): 26. 2.–1. 3. (ponedeljek–petek) (Za učence z območja jugovzhodne Slovenije (razen občin Ribnica, Sodražica, Loški Potok, Kočevje, Osilnica in Kostel), koroške, podravske, pomurske, savinjske in posavske statistične regije).

Bodo pa učenci v šolah odsotni tudi na – PREŠERNOV DAN, SLOVENSKI KULTURNI PRAZNIK: 8. 2. (četrtek), INFORMAMATIVNA DNEVA ZA VPIS V SREDNJE ŠOLE, pa bosta 16. in 17. 2. (petek–sobota).

vir: portal N1

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!