Anarhisti na predvečer dneva državnosti divjali po Ljubljani in rezali gume!

grožnje, slika je simbolna

Prebivalci Ljubljane smo zgroženi nad takim vandalizmom, sem rojen v Ljubljani pa kaj takega še nisem doživel, to so nasilne uničevalske bande, ki kot se zdi sovražijo delo in imajo veliko prostega časa za uničevanje,” je zapisal eden od prebivalcev Ljubljane.

Vandalizem brez primere. Je bila ne delu Anfifa?

Da so Anarhisti zares uničevali gume na avtomobilih v noči, ko je potekala osrednja državna proslava ob Dnevu državnosti, so potrdili tudi na policijski upravi. Iz PU Ljubljana so tudi za javnost podali poročilo:

Danes dopoldne smo bili obveščeni o več poškodovanih vozilih v središču mesta Ljubljana. Policisti so ugotovili, da so trenutno še neznani storilci preko noči prerezali pnevmatike vsaj 39 osebnih vozil, ki so bila parkirana v več različnih ulicah v centru mesta. Policisti trenutno še zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine dejanja, o vseh znanih okoliščinah pa bodo nato obvestili pristojno državno tožilstvo. Policisti so pri ogledih vozil odkrili še vsaj štiri vozila, ki so poškodovana, vendar do sedaj kontaktov lastnikov še niso uspeli pridobiti, zato naprošamo vse morebitne oškodovance, da pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Center na telefonsko številko 01 475 06 00 ali na 113. Prav tako vse, ki bi o dogodku karkoli vedeli, naprošamo, da pokličejo na 113 ali Policijsko postajo Ljubljana Center na telefonsko številko 01 475 06 00, lahko anonimno na 080 1200.

Vsi skupaj upajmo, da bodo storilce našli in kaznovali.

>MG

 

 

Povezane objave

Primite se za denarnice! Poslanci koalicije sprejeli zakon, ki vam bo znižal plačo

Zrelo za kazenski pregon! Klakočarjeva primerjala naloge policistov z nacisti!?

Golobovanje! Bobnarjeva: “Golob naj bi zahteval “čiščenje” policije!”