Brezvezno levo nabijanje. Slovenci iz veleposlaništva evakuirani na varno.

slika je simbolna

Obrambni minister Tonin je sporočil, da je osebje iz slovenskega veleposlaništva v Kijevu in predhodnica predsednika vlade, evakuirana. Vse so v konvoju sprejeli v Romunijo.

Slovenci iz ukrajinskega veleposlaništva na varnem

Brezvezno levo nabijanje levih se je spet izkazalo za nepotrebno netenje nemira. Slovenski člani veleposlaništva in člana delegacije državnega protokola so na varnem v Romuniji.  Člana delegacije sta tje odšla zaradi napovedanega obiska Janeza Janše v Ukrajini, a se je vojna začela prej. Zato je bil tudi obisk predsednika vlade odpovedan. Odpoved Janševega obiska Kijeva pa so predstavniki opozicije na seji odbora za notranje zadeve označili za prepozno in neodgovorno.

A neumnosti, ki jih zadnje čase kvasijo člani Kula, se vrstijo iz dneva v dan. Tako se je oglasil bivši predsednik vlade (z razlogom bivši) Marjan Šarec in spet klatil neumnosti: “Visokoleteče besede, vendar se zaradi velike želje po pomembnosti, v Kijevu nahajata dva člana ekipe. Bila sta poslana na vojno območje v predhodnico za obisk. Zdaj sta tam, PV pa še vedno “rešuje” svet. Upam, da obstaja kakšen načrt, kako ju vrniti domov.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?