Človek, ki je odtujil BMW, se je sam javil policiji in povedal da je avto odpeljal v Srbijo.

Saj ni res pa je. Po pravi drami iskanja prestižnega BMW-ja 520d letnik 2020 G31, katerega si je izposodil M.Z. iz Kopra, je stekla akcija na družbenih omrežjih.

Po tem, ko je lastnik podjetja Damjan Kozel, kjer izposojajo prestižne avtomobile znamke BMW, na družabnem omrežju facebook objavil vest, da si je M.Z. iz kopra pri njem izposodil avto in ga do petka še ni vrnil nazaj, je stekla akcija, ne samo po družbenih omrežjih, ampak tudi v medijih.

A glej ga zlomka. Na policiji v Kopru, naj bi se, po naših informacijah pojavil ravno človek, ki si je izposodil omenjeni BMW, a se je izkazalo, da si je avto znamke Mercedes c200 2018 izposodil tudi v Kopru. A omenjeni M.Z. naj bi se pojavil sam, brez avtomobilov. Kar štiri avte naj bi si izposodil na svoje ime. Dva v Sloveniji  in dva v državi Bosna in Hercegovina v kraju Brčko (BMW116d in Audi a4). Vsi odtujeni avtomobili naj bi se nahajali v Srbiji v bližini Šabca, prepeljani čez Zvornik v Bosni in Hercegovini.

Da je v Srbijo odpeljal avtomobile, naj bi M.Z. tudi priznal na policiji v Kopru, a naj bi osumljenca kaznivega dejanja po zaslišanju vseeno izpustili a prostost. Zakaj, ne ve nihče, razen policije.

Več o tem, bomo izvedeli jutri, ko bomo dobili tudi odgovore iz PU koper in lastnika podjetja Damjana Kozela.

 

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

5 komentarjev

Brez konkurence 30. 01. 2024 - 14:01
Spet neke nove fore
Čunga Lunga 30. 01. 2024 - 15:20
Zakaj so ga izpustili? Ker ima kdo iz policije prste vmes.Primorski varuhi reda so znani,da sodelujejo in vodijo take rabote.
Gorvel 30. 01. 2024 - 18:46
Kako, zakaj so ga izpustili ? Ja, pa iz Srbije je !! To bi pa naše uklonljive duše morale vedet, saj opankoviči so v LJ asi.
Andrej.Marinko 4. 02. 2024 - 4:39
Mogoče je pa njegovo izpustitev ukazala NPM.
Roman Zajc 31. 01. 2024 - 7:22
Specjalc ta model, da pove pride in odide.
Dodaj komentar