Gibanje Svoboda izsiljuje Arsenoviča? Ta bi rad sestanek z Golobom.

Golobi v Mariboru, slika: inyourpocket.com

Očitno je Svoboda prišla tudi v mariborsko mestno hišo. Župan Arsenovič pa očitno doumel, da to ne obeta nič dobrega. 

Dva meseca po volitvah, Maribor še vedno nima koalicije! In kaj gre narobe? Izsiljevanje Svobode, da bi podžupansko mesto ob Karin Jurše zasedla tudi Davorka Pregl. Torej bi Svoboda hotela kar dva podžupanska mesta, kar je seveda obsurd. No slednja, torej Davorka, v Mestni občini Maribor recimo vodi odbor za kulturo, za svojo podpredsednico pa ima, precej nekulturno, vsaj po izražanju sodeč, od volivcev pozabljeno Lidijo Divjak Mirnik. 

A Svoboda v mestnem svetu deluje, kot razglašen orkester in zdi se, da je njihovo prvo ime, dr. Flis, delo v mestnem svetu vzel bolj za hobi? Je pa svetniški skupini Gibanja Svoboda končno uspelo, da so se uskladili vsaj do te mere, da je zdaj  jasno vsaj to, kdo komunicira z javnostmi.  

Očitno zna biti svetniška skupina Gibanja svobode kamen spotike županu Arsenoviču, ki mora Svobodi ustreči, ker drugače bo šla koalicija po gobe, še preden se bo sploh reformirala. In tega se pri Svobodi še kako dobro zavedajo.

Povezane objave

Občinski svetniki opozicije, občine Hoče-Slivnica na novinarski konferenci, proti podražitvam

So si na RTV, incident med shodom upokojencev, preprosto izmislili?

Bogati ljubimci Golobove ljubice in ena najdražjih manikur na svetu?

1 komentar

mona lisa 11. 02. 2023 - 3:40
Ko lopovi treščijo skupaj.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več