Je “Necenzurirano” poslalo na UKOM delovno inšpekcijo?

Levo-nabijalski portali Necenzurirano naj bi Urošu Urbaniji poslalo kar delavno inšpekcijo. No Delovna inšpekcija pa je očitno malo zamujala.

Necenzurirano nad UKOM z inšpekcijo?

Da je Uroš Urbanija na UKOM dobil delovno inšpekcijo je levaški portal Necenzurirano pisal že 1. maja, a je očitno inšpekcija malo zamujala. Tako so prišli šele danes. A pri levaškem portalu očitno znajo napovedovati prihodnost in so delovno inšpekcijo že prej napovedali.

To je levo-nabijalskemu portalu necenzurarano sporočil direktor UKOM-A Uroš Urbanija: “Danes prijazen obisk delovne inšpekcije na UKOM glede študentov medicine, ki delajo v klicnem centru. Draga ekipa iz Necenzurirano, ko nas ravno očitno anonimno prijavljate – direktor STA z 8.000 € plače, ki je brutano trpinčil nekdanjega odgovornega urednika, vas ne moti, motijo vas pa študentje medicine, ki trdo delajo v klicnem centru, pomagajo reševati epidemijo in upravičeno zaslužijo vsak evro . SRAMOTA! Za razliko od vas tudi ne črpajo po 11.000 € iz Telekoma in se ne izogibajo davkom. Pa da ne boste rekli, da niste vi dali prijave – 1. 5. ste že kar pisali, da nas je obiskala delovna inšpekcija 🙂 Malo ste si sicer zlagali, ker so prišli šele danes”

Ker pri levo-nabijalskem portalu Necenzurirano, očitno znajo  gledati v prihodnost, bi bilo boljše, če bi to znanje izkoristili bolj pametno. Recimo v korist ljudi in ne le svojega žepa.

P.M.

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!