Kateri odmeven prestop se obeta pri NK Maribor?

slika: Facebook profil NK Maribor

Bliža se četrtek in najbolj pomembna evropska tekma. Na srečanju pa se bo štajerskemu občinstvu najbrž zadnjič predstavil branilec Saša Ivković, ta naj bi se preselil v Združene arabske emirate, točneje v klub Baniyas. A skrbi za naslednika so odveč.

Prihaja nekdanji igralec Olimpije?

Maribor bo torej moral zakrpati luknjo v obrambi in športni direktor Zlatko Zahović naj bi našel ustrezno rešitev. Ivkovića naj bi zamenjal njegov vrstnik, od lanskega leta tudi članski slovenski reprezentant – Nemanja Mitrović. Šestindvajsetletnik je pred dvema letoma iz Olimpije prestopil v poljski klub Jagiellonia Białystok in tam v dveh sezonah zbral 57 nastopov. Na začetku letošnjega tekmovalnega obdobja ni zadovoljen s svojim statusom in želi zamenjati sredino.

Mitrović, ki je zbral tri nastope za A selekcijo Slovenije, je pred prestopom kar štiri leta igral za Olimpijo in nosil celo njen kapetanski trak. V kolikor bo Mitrović podpisal za Maribor, ga navijači Olimpije najbrž ne bodo več gledali z enakimi očmi. A še zdaleč ni prvi ljubljenec ljubljanskih navijačev, ki bo prestopil v tabor večnih rivalov. Kultni status je pri navijačih užival tudi Dare Vršič, v letošnjem prestopnem roku pa se je iz Stožic v Ljudski vrt preselil Rok Kronaveter.

Sicer pa (mogoče malo prezgodaj) Mitrovič, dobrodošel v vijolični družini!

M.G.

Povezane objave

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Znana je huda kazen, nogometnemu klubu Maribor!

BEDASTO! Franci Kek sredi košarkarske tekme vdrl na igrišče in se ulegel na tla!