“Klovna” Šarca v Ukrajini postavili na stranski tir. Zavrnili foto termin na najvišji ravni!

Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Najbolj znani “klovn” slovenske politike in od volivcev pozabljeni Marjan Šarec, ni le nepriljubljen doma, ampak tudi v tujini. Na stranski tir naj bi ga postavili celo v Ukrajini.

Obrambni minister Marjan Šarec padel v novo sramoto. Šarec naj bi z delegacijo obrabnega ministrstva na povabilo ukrajinskega ministra za obrambo Oleksija Reznikova v ponedeljek obiskal Ukrajino. Levi mediji so se celo razpisali, da se je pogovarjal z ukrajinskim ministrom za obrambo, a slik iz tega srečanja ni nikjer.  So le posnetki s pomočnikom ukrajinskega obrambnega ministra Aleksandrom Poliščukom. Baje zato, ker naj bi Šarca postavili na stranski tir.

In razlog? Neuradno je slišati, da bi naj Ukrajinci zavrnili javno srečanje in foto termin na najvišji ravni, ker poslanci naših vladnih strank v evropskem parlamentu niso podprli resolucije proti ravnanju Rusije, ki med drugim sistematično bombardira energetske in druge za ljudi življenjsko pomembne objekte po Ukrajini in s tem terorizira Ukrajino. Zaradi nenavadnega glasovanja naših vladnih poslancev je bilo le srečanje obrambnih ministrov brez kamer in foto termina. Zaradi tega ni posnetkov ministrov. Piše spletni časopis.

Resolucijo, ki Rusijo označi za državo, ki sponzorira terorizem in uporablja teroristična sredstva, so v evropskem parlamentu podprli vsi štirje evropski poslanci iz Slovenije, ki so člani skupine poslanske skupine ljudske stranke (EPP) Milan Zver (SDS), Romana Tomc (SDS), Ljudmila Novak (NSi) in Franc Bogovič (SLS). Poslanca S&D Milan Brglez (SD) in Matjaž Nemec (SD) sta glasovala proti, poslancev Renew Irene Joveve (Gibanje Svoboda) in Klemna Grošlja (Gibanje Svoboda) pa, na glasovanje sploh ni bilo.

Sicer pa je Šarec že nevajen, da je na stranskem tiru. Nazadnje so ga tja poslali tudi volilci.

 

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!