Kučan meša štrene pri stranki SD? Vrgel bi Fajonovo in pripeljal Brgleza?

Tanja Fajon in Milan Kučan, slika Nova24TV

Da je leva politična scena v hudi krizi, vemo tudi zato, ker se je že začel vmešavati tudi ostareli Milan Kučan, ki namesto da bi bil tiho in užival v (preveliki) penziji, meša štrene pri “njegovi” stranki SD.

V stranki Socialnih demokratov vre. In to predvsem po zaslugi šušmarjenja glede sodne stavbe na Litijski, kjer je žrtev postala sicer nesposobna Dominika Švarc Pipan. Kot piše Požareport, bi lahko Fajonovo odnesla notranja dinamika v stranki SD, kjer nekatere anonimke (te prihajajo in švigajo iz minute v minuto) napovedujejo, da utegne stranko SD med tako imenovanim “samoočiščenjem” zapustiti kar 60 odstotkov strankarskega članstva.

To seveda ni dobra napoved pred Evropskimi volitvami, kjer stranka SD pričakuje celo dva mandata v Evropskem parlamentu. Fajonova naj bi se trenutno ukvarjala predvsem s tem, kako zadržati funkcijo predsednice stranke, tako, da se z Evropskimi volitvami ne ukvarja tako zelo. Kot piše Bojan Požar, naj bi bil skriti adut, sicer pri volivcih nepriljubljen Milan Brglez. Kar je želja tudi zadnjega komunista v državi Milana Kučana.

Da se stari komunist spet vpleta v slovensko politiko, naj bi bil nedavni klic Kučana, ministru in vidnemu članu SD Matjažu Hanu, kateremu naj bi Kučan dejal: “Nekaj treba s tole našo stranko narediti”.

Mogoče pa je res potrebno nekaj narediti. Stranko razpustiti, kajti tako bivši, kot sedanji komunisti in njihovi nasledniki za državo niso naredili še nič dobrega.

Povezane objave

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

3 komentarji

simon kovač 7. 02. 2024 - 3:37
Članek za desetko
mona lisa 7. 02. 2024 - 6:10
Ta drekač bo še po smrti delal razprtije in hranil denar. Stranka SD pa je tako kup post komunajzarjev ki samo grabi denar in dela sranje
nadzornik 12. 02. 2024 - 10:32
Komunisti vedno nekaj mutijo ,prikrivajo in lažejo , kdor laže tudi krade
Dodaj komentar