To so največji uspehi Petra Prevca! (video)

Peter Prevc, slika; portal Na dlani

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Leto dni za svojim štiri leta mlajšim bratom se od profesionalnih smučarskih skokov poslavlja Peter Prevc. Sicer bo Peter skakal še na zadnji tekmi v Planici, a to bo njegov zadnji skok.

Ko je Peter Prevc 22. marca 2013 na takrat še stari letalnici bratov Gorišek v domači Planici poletel do drugega mesta, se je začela pisati neverjetna zgodba. 31-letnik, ki je napovedal slovo od smučarskih skokov po koncu letošnje sezone, je namreč kot prvi iz svoje družine stopil na zmagovalni oder in poskrbel za navdušenje pri očetu Božidarju in mami Julijani.

Tu so njegovi največji uspehi:[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_column_text]Bratje Prevc so spisali številne zgodovinske zgodbe, sploh prvič so namreč trije bratje nastopili na eni tekmi smučarskih skokov, hitro zatem tudi vsi trije osvojili točke. A bližnji so opozarjali, da v ozadju prihaja še en zelo obetaven član družine, tokrat v ženski konkurenci. Nika Prevc prav v letošnji sezoni nosi skakalno krono družine Prevc..[/vc_column_text][vc_column_text]Srečno Peter![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali