Levi fašizem? Začel se je prevzem portala Siol.net?

slika Siol.net

Začenja se Golobov, oziroma sovražno levi prevzem, enega najbolj branih neodvisnih spletnih portalov v Sloveniji, Siol.net?

Je cilj Golobove vlade podrejanje medijev? Tisti, ki se ne mu želijo podrediti, pa čaka silovit napad? Tako naj bi že prišlo do sovražnega prevzema portala Siol.net. Namesto Petra Jančiča bo zdaj Golob – predvidoma, najverjetneje – postavil Primoža Cirmana, potem ko je pred časom za direktorico vladnega Urada za komuniciranje (Ukom) že postavil Cirmanovo ženo Petro Bezjak Cirman. Z včerajšnjim napadom na Kučana, na portalu Neenzuirano, si je tako Cirman pri šefu vlade Golobu zagotovil (kupil) tudi “zadnjo vstopnico” za uredniško premestitev na Siol?

Sovražni prevzem SIOL-a naj bi se tako že včeraj, štiri ure pred volilnim molkom tudi uradno začel. Bo pa  Jančičeva predčasna zamenjava, sredi uredniškega mandata, družbo TSmedia zelo verjetno stala tudi nekaj več odškodnine, saj Jančiča glede na dejstvo, da je iz Siola ustvaril najbolj pluralni mainstream portal v državi in mu dvignil tudi obiskanost, seveda ni mogoče krivdno razrešiti, ampak zgolj sporazumno.

Kje je sedaj tasta glasna Mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, ki je sedaj celo članica Gibanja svoboda, da bi se po parlamentu drla – diktatura, kot je to počela v času vlade Janeza Janše? 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?