Maribor in Olimpija neodločeno! V sredo pa evropska tekma v Stockholmu. Kje si jo boste lahko ogledali?

slika: Facebook profil NK Maribor

Večni derbi med Mariborčani in Ljubljančani ni prinesel zmagovalca.  Čeprav so Mariborčani po izključitvi Vitalijsa Maksimenka, odigrali kar 75 minut z igralcem več, na koncu niso mogli streti oreha Olimpije. Tekma se je končala brez zadetkov.

   NK Maribor – Olimpija 0:0

Mariborčani na Švedsko

A Mariborčani ne bodo prav dolgo spali, saj jutri odhajajo na Švedsko, bolje rečeno v Stockholm, kjer se bodo v drugi tekmi pomerili s švedskim prvakom, AIK. Prva tekma v Mariboru se je končala z rezultatom 2:1, a Mariborčani se z minimalno zmago še ne morejo veseliti preboja v nadaljnji krog kvalifikacij. Na Švedskem bo treba storiti še kaj več.

In kje si bomo lahko ogledali tekmo iz Stockholma? Televizijskega ne bo, a so pri NK Maribor poskrbeli za ekskluzivni spletni prenos! Torej prenos tekme BO v sredo, 31.7., ob 19:00, na nkmaribor.com in vseh socialnih omrežjih NK Maribor.

HD prenos AIK – NK Maribor v vaše domove in tudi vsem, ki boste na počitnicah v tujini, omogoča ENERGIJA PLUS. Brezplačno! Ob komentarju Dejana Vedlina, s komentatorskega mesta v Friends Areni..

Tekmo bomo v živo spremljali tudi na našem FB profilu e-Maribor.

M.G.

Povezane objave

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Znana je huda kazen, nogometnemu klubu Maribor!

BEDASTO! Franci Kek sredi košarkarske tekme vdrl na igrišče in se ulegel na tla!