Matej Tonin, protestnikom: “Podobne prizore smo 1930 spremljali v Nemčiji!”

Zgodovina se ponavlja, le da dejanja ostajajo podobna in bolj moderna. To, ker so počeli nacisti na ulicah leta 1930, počenjajo Jenullovi razgrajači sedaj, pravi Matej Tonin.

Moderni prijemi protestnikov iz časov nacizma?

Včeraj so Jenullovi razgrajači hodili po naslovih političnih strank in jim izobešali plakate po stenah fasad. Obsojanja vredno dejanje, katerega so podprli tudi levi mediji. No vsaj enkrat levi razgrajači niso delali razlik, saj so svoje neumnosti obešali po fasadah vseh političnih strank z izjemo SNS in SDS. Tudi tokrat je policija protestnike le gledala.

Na protestni shod se je na Twitterju med drugimi odzval minister za obrambo Matej Tonin, ki je zapisal, da smo “podobne prizore 1930 spremljali v Nemčiji, ko so nacisti po ulicah z rumeno zvezdo označevali stavbe tistih, katerih ‘preteklih dejanj ne bomo pozabili’”. Njegov odziv je na Twitterju poobjavil tudi minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec.

Očitno ima Jaša Jenull, ki naj bi tako in tako, nebi delal nikjer, veliko časa, da bere zgodovino in nacistične metode skuša preleviti v sedanji čas. Očitno mu to ob podpori leve novinarske zalege, to tudi uspeva. Bomo naslednjič priča še hujšim ekscesom?

P.M:

Povezane objave

Jelka Godec: “Širitev ministrskih mest je nesmisel!”

Županja s partizansko čepico, se brani, da spoštuje vse ljudi.

Danes stavka na RTV. Anketa, ali gledate in poslušate RTV tudi vi?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več