Nataša Pirc Musar pokazala svoje prave (socialistične) barve.

Nataša Pirc Musar, slika tweeter

Skorajšnja predsednica države, Nataša Pirc Musar je že kmalu po tem, ko je zmagala v tekmi za predsednico države pokazala svoje prave, socialistične barve.

Medtem ko se slovenska politična scena ukvarja s škandali zaradi predsednika vlade, ki skuša ustanoviti svojo para vojsko, se laže v Državnem zboru in zahteva odstop specifičnega načelnika PU Nova Gorica, se novoizvoljena predsednica, ki je obljubila, da bo “gledala v prihodnost” in “se bo vedno oglašala ob družbenokritičnih dogodkih”, ukvarja z vračilom odlikovanj iz leta 1993, medtem ko o aktualnih kritičnih dogodkih molči. Piše portal Nova24TV.

Kučanova predsednica očitno ne misli postati predsednica vseh, tako, kot je to uspelo Borutu Pahorju, nekdanjemu prvaku Socialnih demokratov, ki je kljub pretirani levi usmerjenosti znal biti predvsem človek za vse državljane Slovenije. A skorajšnjo predsednico, motijo odlikovanja šestim vidnim predstavnikom slovenske osamosvojitve. No mogoče je slovenska osamosvojitev za Pirc-Musarjevo le obstranski dogodek, saj “njen” Kučan ni bil nikoli naklonjen slovenski osamosvojitvi. Po drugi strani pa se ne oglaša in ne reče nobene besede o politizaciji policije, ni se odzvala na včerajšnji grobi napad policistov na lastnika zemljišča na Ježici, zaradi katere je končal na urgenci, ker je varoval le svojo zemljo.

Seveda NE. Pirc Musarjevo so motila odlikovanja! Žal bomo v Sloveniji priča ženski verziji Danila Turka, ki je za povojne poboje označil za drugorazredno temo.

V samo zadnjih nekaj tednih se je nabralo kar nekaj stvari, ob katerih bi se Pirc Musarjeva lahko oglasila. A očitno ona ne gre iz svojega ozkega socialističnega okvirja?

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

1 komentar

mona lisa 16. 12. 2022 - 3:47
Joj idioteki kaj ste volili.
Dodaj komentar