Neumnosti, ki jih je včeraj kvasil voditelj Evrovizije Andrej Hofer.

Andrej Hofer, slika twitter

Mimo je Evrovizija in še en nastop Slovenije, kjer so pristali okoli 20. mesta. Je nacionalne televizija ponovno vrgla denar proč, ali pa je letos manjkal izbor po želji gledalcev-EMA?

Evrovizija je mimo. Slovenija pa se je ponovno izkazala bolj slabo. Pevec skupine Joker Out je po koncu evrovizijskega finala, ko je Slovenija zasedla 21. mesto, za RTV Slovenija dejal, da so na svoj nastop kljub slabšemu rezultatu ponosni. »Rezultat ni najboljši, tu si ne moremo lagati,« je dejal, a dodal, da se mu zdi rezultat oziroma vtis, ki ga je peterica pustila »na terenu«, zelo dober. In kaj je Slovenija pri takem dragem projektu dobila? Odgovor prepuščamo vam.

Zmagovalka letošnje evrovizije je Lorren, predstavnica Švedske.  Švedinja je žirijo in navsezadnje tudi evropsko javnost, ki je več glasov namenila zgolj finskemu predstavniku Kääriji, prepričala z mogočnim glasom in edinstvenim umetniškim izražanjem. 

Je pa tokrat, Evrovizijsko dogajanje s svojimi neumestnimi komentarji, začinil voditelj Andrej Hofer. Ki je, ali, pozabil da je na nacionalni televiziji, ali pa je bilo komentiranje posledica kakšnih substanc?  Ko se je sinoči v finalu vrtel predstavitveni video švedske predstavnice in kasneje zmagovalke Loreen, v katerem je izvajala jogo, je Hofer komentiral: “Dobra zna raztegniti mednožje”.  Velikokrat je pohvalil dobro postavne moške predstavnike, pa govoril o sveže napolnjenem oprsju. Ko je dobila Švedska 12 točk je dejal, da za nove nohte bo že, Ea ea v slovenščini pomeni ea ea in tako dalje.  

Tu je nekaj odzivov na družbenih omrežjih:

Očitno je danes na nacionalki dovoljeno tudi to.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

6 komentarjev

Patriot 14. 05. 2023 - 9:21
Se vidi vedno bolj, da so LDSovci, SDjevci in ostali kučanistični nastavljenci desetletja dolgo nastavljali svoje idiotske, neumne, antislovenske butle po celi RTV in da so se tja zažrli v vse možne pore. To vse popucat bi trajalo vsaj eno celo desetletje... Vprašanje, če se bo narod tega kdaj včakal...
mona lisa 14. 05. 2023 - 13:20
Debilko. Sicer pa sodelovanje na Evrosongu je ven metanje denarja brez veze. Naši so bili oblečeni bolj za parado gejev kot za Evrosong.
Golaž 15. 05. 2023 - 1:27
saj tudi je, evrovizija je propaganda LGBT, na njej se tekmuje kdo izpade večji peder
PAVEL LUŽAN 14. 05. 2023 - 19:04
Pazite, tudi ta je novinar na RTVSLO!
Golaž 15. 05. 2023 - 1:25
da ni tale hofer sin od ruparja, tudi on je lapal o mednožju....
AOMORI 15. 05. 2023 - 7:02
Vedno me nasmejiš, ha, ha, ...
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več