Neverjetno! Za mestni svet MO Ptuj kandidira skrajno levi aktivist Peter Srpčič.

Levi aktivist, sovražnik Janeza Janše in stranke SDS, Peter Srpčič na Ptuju vodi največji kulturni hram, ptujsko gledališče. In ne boste verjeli, da kandidira celo za mestnega svetnika  pri stranki Svoboda.

Kulturna sramota najstarejšega slovenskega mesta Ptuj, se še vedno nadaljuje. Na mestu direktorja ptujskega gledališča pa sedi še vedno Peter Srpčič. Baje se ga trenutna županja ne more rešiti, čeprav bi se ga rada. Skrajno neverjetno je namreč, da je Srpčič opravlja mesto direktorja največjega kulturnega centra na Ptuju, po drugi strani pa izraža svojo nekulturnost in žaljenje za druge.  

Od Gibanja svoboda pi pač pričakovali, da preverijo, kakšni ljudje jih zastopajo, ali pa je edini pogoj za stranko, sovražnost do Janeza Janše, ne glede na to, ali to počne navaden državljan, ali direktor kulturne ustanove. O sovražnosti Srpčiča do drugače mislečih smo na našem portalu že pisali. Kljub temu da po zmagi Gibanja svobode, Srpćić očitno še vedno pleše, se njegova nekulturnost ni spremenila.

Vsral se veliki osvoboditelj ko grlica…evo heroja brez specialcev in jopičev…ne bu ne mu…“ To je  zapis kulturnika? Pa ne samo kulturnika. To je zapis DIREKTORJA Mestnega gledališča Ptuj? 

Tak nekulturni človek zagotovo ne more biti direktor kulturne ustanove, kot je Gledališče Ptuj. In upamo le,  da se tudi na Ptuju zamenja oblast, ter da taki nekulturnikom jasno pove, da ne morejo biti na čelu kulture. Tudi spodnja slika, ki jo Srpčič, veselo deli, tako priča o njegovem načinu obnašanja. Za svobodo je to očitno prava kvalifikacija.

 

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!