Neznanci razbili okno in nabiralnik mariborske Levice!

Razbito okno, slika: Maribor24

Razbijaška akcija, se je tokrat zgodila pred vrati stranke Levica v Mariboru. Neznanec je namreč razbil šipo in uničil nabiralnik.

Razbili šipo na stavbi mariborske Levice

Dogodek sicer sovpada z norenjem Franca Trčka v parlamentu, a njega ne moremo več povezati z Levico, čeprav je bil  Mariboru izvoljen prav na listi Levice, a se je kasneje odkotalil k Socialnim demokratom. Se je pa dogodek v centru Maribora zgodil, nekaj ur za tem, ko je Trček grozil v parlamentu vpil, da se Afganistancev in njega ne napada. A to so le špekulacije.

Neznanci so razbili izložbeno okno in nabiralnik. Gre za drugi tovrstni napad v manj kot treh letih. Leta 2019 so namreč razbili pisarno Levice na Vetrinjski ulici.

V lokalnem odboru Levice Maribor, so zapisali: “Tudi tokrat storilca ne poznamo, prav tako ne poznamo njegovih motivov. In tudi tokrat so sosednja okna ostala cela, zato lahko upravičeno sklepamo, da je bila tarča napada politična stranka Levica. Kar nas utrjuje v prepričanju, da delamo dobro, tako na državnem kot na lokalnem nivoju. Zato storilcu ali storilcem sporočamo, da se bomo še naprej borili za ljudi in da bomo še bolj vidni in slišni. Mi smo in bomo tu!”

slika: Maribor24

Zanimiv zapis Levice, iz katerega lahko sklepamo, da, če delaš dobro, potem si tarča napadov. No potemtakem vlada dela ne samo dobro, ampak več, kot odlično.

P.M

Povezane objave

Tragedija v Staršah. Umrl 14-letnik!

Veselo in prijateljsko vzdušje na srečanju Podravske regije SDS v Račah

Razgrajal po trgovini in se podelal. Policisti so ga odpeljali

1 komentar

MOPSEN 23. 11. 2021 - 4:21
Glede na vse svinjarije ,ki jih Levi nacisti počnejo, je to povsem premalo.. rekel bi ,skoraj nič.
Dodaj komentar