Nova prometna ureditev ob Kopališču Pristan

Slika: MOM

Iz Mestne občine Maribor sporočajo, da bodo v drugi polovici septembra spremenili prometno ureditev v ulici Ob bregu, v delu ob objektu Kopališča Pristan – od Lenta do Ribiške ulice.

Ulica bo za avtomobile v tem delu postala enosmerna, tako da bo promet potekal v smeri od juga (od Drave) proti severu in naprej do izvoza v Ribiško ulico.

Slika: MOM

Enega od voznih pasov v smeri jug-sever bomo po preureditvi vozišča namenili parkiranju po režimu bele cone – uredili bomo 14 parkirnih mest. Za kolesa bo promet še vedno dvosmeren.

Sporočili so še, da s temi spremembami želijo zagotoviti večjo urejenost prometa na tej relativno prometni povezavi, hkrati pa dodatna parkirana mesta za obiskovalce Pristana in bližnje stanovalce.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Povezane objave

Pogovorno omizje portala e-maribor.si v Hočah odlično uspelo. Tu je nekaj utrinkov!

Ob zaključku leta, portal e-maribor.si s posebnim pogovornim omizjem v živo

V OŠ Rače! Po črvih, so učenci v hrani dobili še hrošče?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več