Novinarko RTV obkladajo, da je izdajalka, prasica, neumna in še marsikaj

Andrejo Gregorič, oddaja Panorama

Na RTV prihaja nova informativna oddaja z imenom Panorama, in odkar so napovedali spremembe, se znotraj hiše in tudi v javnosti lomijo kopja. 

Voditeljica oddaje Panorama Andreja Gregorič doživlja pritiske

Tisti levi, ki so včeraj stavkali, so si RTV očitno vzeli za svoj medij, ki ne priznava različnosti. Deljenja mnenja glede nove informativne oddaje Panorama so očitno na rob pripeljala voditeljico in dolgoletno novinarko RTV Andrejo Gregorič. V dolgem zapisu je povedala svoje mnenje in dogajanje zadnje čase, saj je bila deležna številnih kritih, tudi od kolegov z RTV. 

Prikladna iztočnica za posmeh in prezir, plazove žaljivk in zmerljivk, ki se vrstijo že kake 4 mesece. Pogosto so dodane zavajajoče interpretacije in podcenjujoči komentarji. Sem izdajalka, prasica, sem neumna, naivna, pokvarjena … in še kaj in še kakšna. Raje ne bi naštevala še sočnejših označb, ki se mi jih lepi. Je na facebook profilu zapisala novinarka RTV Andreja Gregorič.

Razumem pomisleke, argumentirane!, z nekaterimi se celo strinjam. Ne morem pa razumeti obrekovanja, podtikanj. Ne morem razumeti takih brc pod pas, na povsem človeški ravni. Imam svoja stališča, imam svoje mnenje, kar striktno ločujem od svojega dela. In tako bo tudi v prihodnje. Kaj Panorama zares je, bo videti od 30. maja. Vem. Določeni je že iz principa ne bodo priznavali. Ne zaradi vsebine, ampak zaradi “načelnosti”. Je še zapisala novinarka.

Povezane objave

Zaradi blamaže na RTV, sprožena notranja preiskava

Panika sredi Ljubljane. Veter ruval drevesa. V Kranju odnesel streho #video

Eugenija Carl z RTV, naj bi bila v disciplinskem postopku!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več