Objavljamo seznam državnih svetnikov, ki so glasovali proti ustanovitvi parlamentarne komisije Gen-i

Milan Kučan in Branimir Štrukelj

Že včeraj smo poročali, da je Državni svet končno podprl pobudo za ustanovitev preiskovalne komisije glede Gen-I in Star Solar,

Na tajnem glasovanju je tako predlog zahteve za odreditev preiskave podprlo 20 državnih svetnikov, 15 jih je bilo proti.

Da se parlamentarna komisija glede Golobovega Gen-i in Golobovega Star Solarja ne ustanovi so bili ne seji Državnega sveta, najbolj zagrizeni levičarji propadli politik Jožef Školč, Kučanov nesojeni zet Branimir Štrukelj in sindikalistka, ki je bila proti višanju delavskih plač Lidija Jerkič.

Tu pa je spisek tistih ki so glasovali PROTI ustanovitvi te komisije: Monika Ažman, Bojan Borovnik, Lidija Jerkič, Branka Ramšak Kalenić, Klara Kumer Saška, Oskar Komac, Igor Marentič, Stanislav Pejovnik Radovan, Luka Steiner,  Jožef Školjč, Matjaž Štolfa, Branimir Štrukelj, Matjaž Švagan, Darko Zevnik in Drago Žura.

Združeni levičarski ekipi v Državnem svetu, torej ni uspelo in rabote okoli Golobovega Gen-i in Golobovega Star Solarja, se bodo začele počasi razkrivati. če le ne bo prišlo do novih zapletanj v Državnem zboru, kjer o ustanovitvi parlamentarne komisije sedaj odloča predsednica Urška Klakočar Zupančič.

So vrhunskemu managerju šteti dnevi?

 

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

3 komentarji

mapu 21. 03. 2024 - 6:23
Še" klopotače" se moramo čimprej znebiti....
Dado 21. 03. 2024 - 8:05
Bo treba počakat do naslednjih rednih volitev....
GottTag QuelleAmeise 21. 03. 2024 - 9:38
Pomagal bo le romunski scenarij. SMRT KUČANIZMU, GOLOBIZMU, KRIMINALU, MAFIJI, KOMUNIZMU=NACIZMU, STOP BEDAKU-FAŠISTU-NACISTU-noremu diktatorju s III razredno pocestnico.
Dodaj komentar