Oštro in Milan Brglez skupno nad Zalo Klopčič. Ta jim odgovarja 5-letni bratranec je bolj kredibilen vir informacij, kot vi

Začela se je popolna vojna proti spletni vplivnici in voditeljici omizij na televiziji RTS Maribor, Zali Klopčič. Očino je resnica samo tista, ki jo zrežirajo levi mediji, ali pa jo zapišejo “levosučneži” na portalu Oštro.

Pred kratkim je Zala Klopčič v svojem videu razkrila, kako si na Gimnaziji Šentvid predstavljajo domovinsko vzgojo.  Razkrila je v bistvu dijakom vsiliti levo propagando, ki jo ustvarjajo razni ekstremno levi predavatelji in sogovorniki, kot na primer levičarski Evropski poslanec Milan Brglez, levičarski novinar Mladine Erik Valenčič, levičarski ekstremist LGBT Lovro kuhar in podobno.

In ubogi Milan Brglez, katerega je začel reševati levosučni portal Oštro, kjer so celo ugotovili, da je portal e-Maribor na facebooku svoj povzetek vsebine videa delil v več skupinah, med njimi so Ukinite RTV prispevek – za pravične pokojnine (12.500 članov), Slovenija moja domovina (9900 članov) in Glas upokojencev (1700 članov). Vau. Kakšna “glamorozna” ugotovitev. Nič čudnega da so za take leve pogruntavščine plačani od države.

In, kot da bi bil portal Oštro neki kredibilni portal, se je ubogi, evropski poslanec Milan Brglez, ki zaradi članka verjetno ni mogel vsaj tri dni spati, na omrežju X spraševal, če se bosta SDM in Planet šoli opravičila za škodo?

Sicer pa je Brglezu odgovorila kar sama Zala Klopčič: “G. Brglez. Moj 5-letni bratranec je bolj kredibilen vir informacij kot Oštro, na katerega se sklicujete. Obtožujejo me, da nimam dokazov, da ste si kupovali volivce. A dokaz je slika, ki ste jo sami objavili na vašo spletno stran. Nič ni narobe s tem, če kdaj priznate napako.!”

In po vsem prebranim, tudi nas zanima kakšno škodo, je kdo naredil šoli, gospod Brglez? Očitno nihče drug, kot vi, ko ste svojo levičarsko propagando širili med otroci v šoli!  

 

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

11 komentarjev

METALLICA 21. 03. 2024 - 5:09
Zala lepo je slišat mlade, ki se borijo za resnico poštenje. Na žalost takih kot si ti Zala je v Sloveniji premalo. Zato pozivam mlade, da se zbudite. Sodelujte z tistimi mladimi, ki si želijo boljšo Slovenijo. Ki si upajo povedat nazaj tako kot je prav. 🤗🤗🤗🤗
Exlevak 21. 03. 2024 - 10:55
Ko pogledaš Brgleza in Nitko prideš do spoznanja,kako zelo narobe je,da taki idioti zastopajo Slovence v evropskem parlamentu...
piko8 21. 03. 2024 - 6:55
Zmeden bolje zblojen levičar brglez, on je še povrhu ZLOBEN in sovraži Slovenijo in slovensko KULT'URO!! llevičar brglez sodi na zaprti oddelek PSIHIATRIJE 🐛🐛👹👹👹!!
piko8 21. 03. 2024 - 6:57
Čestitke Zala, kar pogumno naprej 🙏🙏🙏👍👍😇!!
Dado 21. 03. 2024 - 8:05
Pa kako lahko komentatorji na tem portalu kogarkoli označite za zlobnega?!? Če pa je vaša stranka tista, ki je najbolj hujskaška, nazadnjaška, lažniva in prostaška.. Če nekomu kot je Rupar, Janša, Grims, Hojs rečete, da jim je mar za ljudi... Vidim, da ste res pravi "radar" za dobre ljudi. No, saj to ste verjetno pobrali od vašega božanstva...
Čunga Lunga 21. 03. 2024 - 15:47
Svetujem ti ,da nemudoma pokličeš vedeževalca Blaža,on je zelo uspešen pri čiščenju negativne energije in izganjanja urokov. V nasprotnem ti ostane le še klinika v avstraliji.
Dado 21. 03. 2024 - 19:16
Eh.. Sploh ne vem kaj naj komentiram na tak komentar... VI STE NEGATIVNA ENERGIJA!! Pa ne vikam zdaj tebe. Govorim nasploh za veliko večino komentatorjev tu... In vso falango SĐSa... Razumeš sedaj?
MOPSEN 24. 03. 2024 - 1:50
Pa dej spokaj že enkrat na POP KOS 24 ur... tam se zbira rdeča socialno blleferska združba tebi enakih.
Dado 26. 03. 2024 - 7:17
Zakaj? Meni je prav fajn tu brat vaše butaste komentarje... Da se smejim (včasih jezim) in se še bolj prepričam, da pa res SDS nikoli več na oblasti...
Zvitorepec 21. 03. 2024 - 22:19
Tam je za pametne.
Exlevak 21. 03. 2024 - 10:42
Zdi se ,da je Brglez ravno pravi extremni levak,za vodenje stranke SD in jo dokončno pokoplje v pozabo...
Dodaj komentar