Odkrili avtorja svastik, ki so bili na ministrstvu za kulturo!

Pred dvema tednoma smo poročali o vandalizmu na stavbi ministrstva za kulturo. Posnetki varnostno-nadzornih kamer so razkrili, da je več moških s kapucami zunanji del stavbe porisalo z rumenimi kljukastimi križi, nato pa so se razbežali.

KDO JE AVTOR SVASTIKE NA MINISTRSTVU ZA KULTURO?

Posnetek varnostno-nadzornih kamer je razkril, da je skupina moških do ministrstva, ki ga vodi minister Vasko Simoniti, prišla iz Metelkove, s posnetka pa je mogoče razbrati, da so se tja očitno tudi vrnili. Glede na to, da kaže, da je bil med mazači digitalni strateg stranke SD Vuk Čosić, marsikdo pride do sklepa, da očitno stranka SD podpira nasilje, ki se odvija na ulicah Ljubljane!? Piše portal Nova24TV

Ćosića se v javnosti predstavlja kot genija in starosto na področju digitalnih tehnologij v Sloveniji. A njegovi vzroki se lahko skrivajo tudi drugje. V svojem času je sodeloval kot soustanovitelj ali direktor v podjetjih, ki so si prislužili dobre zneske državnega proračuna. V podjetjih, kjer je sodeloval ali bil tudi solastnik, so iz državnega proračuna dobili najmanj  3 milijone evrov. Ćosić je še eden izmed radikalnih levih aktivistov, ki so v preteklih letih odlično služili na račun slovenskih davkoplačevalcev.

P.M.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”